Ja bym chcial sie nauczyc grac "Cisze" ale niestety nie mam nut a tak teraz to lubie np. "12 aniołków" , "Faj duli fa", "Hej z góry z góry" takie ludowe piosenki
Lubie grać utwory rozrywkowe... Ostatnio moja orkiesra zaczęła grać "Copacaban" bardzo podoba mi się ten utwór i lubie to grać... Chciał bym grać "Children of Sanchez", ale moja orkiestra za mała i chyba nie pogram tego..
Gra ktoś z was w orkiestrze Children of Sanchez"?
Uwielbiam "Gonna Fly Now" w wykonaniu Maynarda Fergusona.
A tu moje ulubione wykonanie tego utworu:
http://www.youtube.com/watch?v=KCA-edcGsO4
Pozdrawiam
_________________ Ja na puzonie gram...
Płoty pozdrawiam
Ostatnio spodobał mi się kawałek pt." California dream" na orkiestre, super aranżacja z solówką saksofonu (taka nostalgiczna) a później solo ma trąbka (jazz :smile: ). Normalnie ekstra :wink: fajnie się gra
_________________ Życie jest jak trąbka w orkiestrze jazzowej. Jeśli nic w nią nie tchniesz, nic z niej nie wyjdzie.
Louis Armstrong (1901–1971)
Instrument/y: Bach Stradivarius 37 ML
Ustnik/i: Vincent Bach Corp.
Wysłany: Nie 23 Mar, 2008 11:11
Funk mi osobiście nie leży...Jest dla mnie jakiś dziwny... Ale każdy ma swoje gusta.. Ja osobiście lubie taki blues-rock i własne aranżancje rozrywkowe wpadające w jazz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum