Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sob 17 Lip, 2010 22:34
proszę o uzasadnienie swoich wyborów.
no cóż... samochodem więcej przewieziesz, za to motocykl...
za "Easy Ridera" wybieram jednoślada.
próba czy koncert?
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wysłany: Nie 18 Lip, 2010 22:18
jednak Simson, nie ufam Azjatom pod tym względem. a Kymco w większości produkują w Chinach... po co męczyć dzieci składaniem części większych od nich samych?
skuter <50 czy >50 ccm?
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wysłany: Czw 22 Lip, 2010 04:00
KTM Off Road znaczy. na Enduro też da się podróżować.
napęd na jedno czy dwa koła (jak już jesteśmy w temacie)?
Miles Davis
[Nauczyciel jest dla ucznie, nie odwrotnie!]
Ostatnio zmieniony przez Miles_Fan Pią 23 Lip, 2010 14:27, w całości zmieniany 2 razy
Adrenalina ;D
Miles: Chyba chodziło Ci o KTM ;p A motocykle z napędem na 2 koła są bardzo rzadko spotykane, właściwie to próbują takie robić do jazdy w bardzo trudnym terenie.
PO czy PIS ?
Wysłany: Pią 23 Lip, 2010 14:37
polek007, dzięki, poprawiłem.
nie zostawiamy samych ikonek, odpowiadamy na treść poprzedniego-/ich postu/-ów.
mili Państwo, POLITYKĘ ZOSTAWIAMY NA BOKU. to nie jest forum dotyczące tych spraw, a ta zabawa ma nas rozbawić a nie podzielić.
schutze, moim zdaniem ścisłe Pomorze.
opowiadanie (powieść), jego ekranizacja czy egranizacja? (egranizacja - gra zrobiona na podstawie)
Wysłany: Sob 24 Lip, 2010 18:03
no... tu bym się kłócił. a na podstawie jakich książek?
PierwszyNfS powstał w czasach, gdy nikomu się o panu Vinie Dieselu jako aktorze nie śniło.
moja sympatia była początkowo za Holtonem, ale jednak wybieram konkurenta.
do OGÓLNEGO (i ballady, i marsze) grania solowego - trąbka czy kornet?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum