Wysłany: Pią 23 Paź, 2009 08:31
Jerzy napisał/a:
Tez mam Holton/s Electric No 2. Yazek pisze, że w Polsce niedostępna. A ja kupiłem własnie w Polsce, w Tarnowie, u Jarmuły. (ok. 15 zł)
I jak się sprawuje? Jak faktycznie jest dobra, to przejadę się do Jarmuły...Przy okazji zakupu puzonu wentylowego dostałem u niego oliwkę Fast i na razie używam jej też do trąbki.W sumie nie narzekam...
Adam 113.Może twoja przygoda z Fastem kogoś uratuje przed takim zdarzeniem.Ostatnio zalałem Fastem moją nową "starą trąbkę"i niestety ale wygląda na to ,że fast wymięka,chyba muszę kupić jeszcze np la trombe i zobaczyć jak wyjdzie porównanie.
Chciałbym to kupić kuzynowi do trąbki na święta da radę czy lepiej kupić wszystko oddzielnie ? ;>
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Instrument/y: Weltklang R 588, Holton Collegiates
Ustnik/i: Schillke 14A4a
Wysłany: Pon 14 Gru, 2009 11:55
Mnie się ten zestaw podoba, ale z finansami jest jak z gustami. Nie należy namawiać, bo każdy musi sobie to sam przekalkulować, bo chodzi o jego pieniądze.
Mi24 [Usunięty]
Wysłany: Wto 15 Gru, 2009 15:16
Bardzo fajny zestaw. Używam takiego. Masz wszystko czego potrzeba.
pozdro.
Wysłany: Wto 15 Gru, 2009 21:26
W zestawie jest takie coś:
- Pudełko SPITBALS ( gąbki nasączone specjalną substancją do czyszczenia i konserwacji trąbki wewnątrz 18 szt. )
Jak tego używać, kiedy i do czego ??
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum