Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 15:24
jak najbardziej nadaje sie do takiego grania ale jesli chcialbys juz instrument do powazniejszy spraw to amati raczej nie chociaz nie jeden poczatkujacy kiedys zaczynal na Amati. sam na poczatku gralem na Amati i bylo ok.
_________________ trabka.. jej dzwiek, niczym pedzel malarza.. maluje piekne obrazy swa melodia.. jej dzwiek niczym piorun, przedziera sie po przez szara codziennosc tego swiata bysmy mogli zapommniec sie.. a jednoczesnie odnalezc w jej pieknie brzmienia..
Ja zaczynałem od AMANTI i byłem z niej zadowolony do czasu aż dostałem inną, lepszą . Na początek ...? Idealna według mnie grałem na wypożyczonym instrumencie ale na prawde leciutko się grało tylko, że miałem taki problem że nie było kraników do odlewania wody i w bardzo dziwny sposób odlewałem wode ale wole nie pisać jaki bo jadłem dopiero kolacje hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum