Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010 21:27 Bach Megatone 1 1/2 lub Yamaha 16B4 GP
Poszukuję takich ustniczków - mam tylko dylemat, który się lepiej spisze Mogą być używane w ROZSĄDNEJ cenie . Jakby ktoś miał to proszę pisać na PW. Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-09-04, 23:00 ]
P.S. Marzeniem to byłby oczywiście Monette B2 Stc-1 - Tomek już o niego pisał. Jakby co proszę o wieści ...
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Tak się stało, że mam miłe doświadczenia z megatonem Bacha - dlatego chciałbym go mieć u siebie ... Yamahę z ciekawości bym wypróbował ... A najbardziej bym się skusił na Monette ... Dzięki Panowie za wieści. Wiem do kogo się udać ... Porozglądam się jeszcze póki co jeśli chodzi o Monette.
Pozdrawiam
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Instrument/y: Yamaha 9335CHS/Selmer/Bach 239G CL
Ustnik/i: GR
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2010 11:42
Cześć Damian. :-) Jesli chodzi o Yamahe 16B4 GP, to takiej nie ma :-) może literówka się wkradła. Jak juz, to jest tylko 16C4 GP. 16B4 GP nigdy nie było. Tak na margineise zwykłej tez nie. (link pierwszy). Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach.
P.S. Mam fajny Curry Black Jack Orchestral Mouthpiece 1 BC. (drugi link, na zdjęciu w środku).
actrumpeter, dzięki za charakterystykę. Sam grałem na Bachu i jak pisałem miło wspominam. Yamahę miał kolega (aż mu nie ukradli) i bardzo ją chwalił. Ostatecznie poczekam jeszcze z decyzją bo na oku mam Monette
Instrument/y: Calicchio 3/9L, Martin Committee '52
Ustnik/i: Monette, Laskey
Wysłany: Sro 22 Wrz, 2010 12:52
Damian, mam taką Yamahę 16C4-GP, ale ponieważ przesiadłem się na Monette , jest do wzięcia.
Jak jesteś zainteresowany - daj znać, podeślę Ci zdjęcia.
Mam też do upłynnienia ustnik Jet-tone LMPG Merian Personal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum