Nigdy osobiście się nie spotkałem z Bachem 1530. Kolega ma Tr-300 i muszę przyznać, że trąbka na prawdę spełnia swoje zadania. To szkoleniowy model. Minusem, który zawsze miały szkoleniowe Bachy jest schodzący lakier - niestety. Trąbka ta ma swoich zwolenników i przeciwników. Na trumpetherald poczytałem troszkę o Bach 1530. Wynika z tego, że to również szkoleniowy model. Z kilkunastu opinii - dwie są pozytywne. Reszta userów poleca raczej poszukać Yamahy serii 2 lub oczywiście bardzo rozpowszechnionej Yamahy serii 4. Jeszcze dwa dni temu była oferta na allegro - Yamaha 4335 Silver za 1700 zł - także moim zdaniem ciekawa opcja - szukałem jej ale aukcja albo się skończyła albo ktoś kupił tę trąbkę. Możesz pośledzić Allegro przez najbliższe dni.
Sądzę, że chcesz kupić ten model 1530 z Allegro za 2.200 zł. Tak wnioskuję - mogę się mylić. Moim zdaniem to troszkę za duża cena jak za tę trąbkę. Kolega za Bacha tr300 - nieużywanego w idealnym stanie dał 900 zł z przesyłką !!! W związku z powyższym przedstawię alternatywy. Jeśli planujesz zakup trąbki za kwotę ok. 2.200 to jest parę opcji:
1. na Allegro jest Stomvi Zenith za 2.500 - hiszpańska produkcja. Bardzo fajne trąbki
2. Za ok 2.500 dostaniesz już Getzena 390L lub 490L - produkcja typowo amerykańska bez chińskich naleciałości. Dożywotnia gwarancja na tłoki itd. Przeczytaj sobie troszkę o modelu 490L tutaj:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum