Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 13:53 Battle- Nokia C3 vs Samsung Ch@t 335
Telefony te mają bardzo podobne funkcje. Mam jednak pytanie jak jest, jeżeli chodzi o aplikacje. Na który telefon znajdę więcej aplikacji? Czy C3 ma symbiana?
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Nokia C3 nie ma symbiana. Nie da się go tez w żaden sposób "wgrać" Telefony ogólnie są podobne, ale ja brałbym na Twoim miejscu nokie bo jak czytałem to ma dłużej trzymającą baterie niż samsung. Aplikacji myślę, że znajdziesz podobną ilość na oba telefony, gdyż oba obsługują javę i mają system od producenta.
chyba na samsunga wiecej aplikacji. jednak nie polecam ani tego ani tego. Mialem juz niby zalatwiona umowe z play, mieli mi wyslac C3, dobrze ze konsultant cos pomylil i nic mi nie doszlo. Kupilem w t mobile najzwyklejsza x peria- X8. Jesli mam ci cokolwiek polecic, bierz telefon z androidem, a jesli chodzi o aplikacje, 600 tys w andoid markecie, 60% darmowa, wiec sobie porownaj z ovi sklepem czy samsung apps. DO tego aplikacje przydatne nam, kochajacym trabke, jak tuner i metronom
Ja nie wierzę tym wynalazkom cyfrowym w telefonach Wolę prawdziwy tuner albo metronom
A jeżeli chodzi o te telefony to się zastanawiam nad nimi, bo nie potrzebuje od telefonu wypasu, androida itp. Ogólnie będzie wykorzystywany do pisania smsów, słuchania muzyki i ewentualnie czasami wejścia na wi-fi poza domem. Fakt telefony bardzo podobne, a różnica w cenie prawie żadna i dlatego się zastanawiam co wziąć. Opinie tak jak wspominaliście są podzielone. Głupieję więc...
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
co do tunera, nie mialem porownania, jednak opinie kraza, ze jest przydatny, kolezanki ze szkoly skrzypaczki mowia, ze go uzywaja. jest jeszcze jedno jego zastosowanie, ale to dla oszustow (dyktanda melodyczne bardzo dobrze pokazuje ). A metronom jak metronom, przydaje sie. Jakbys zobaczyl jakie klawiatury ma dostepne android to bys sie zdziwil, do tego multum aplikacji do smsow, do wyboru do koloru. Uzywanie wifi poza domem? internet poza domem nie wifi? noo stary, nic tylko android. Nawet nie badz glupi i nie bierz zadnego z tych telefonow, tylko wybieraj chociazby ta x perie co ja mam. Cena porywnawalna. Jakbys chcial jakies info odnosnie androida, to daj znac. wiadomo, zawsze mozesz w internecie poczytac, jednak, jak juz tu jestem to moge odpowiedziec na pytania .
Instrument/y: Austria Schagerl 610L
Ustnik/i: Vincente Bach 1 1/4c
Wysłany: Pią 03 Lut, 2012 09:50
Najlepsze systemy to Android i Bada.Bada w samsungach to bardzo dobry system dużo różnych muzycznych aplikacji -Stroik,Akordy,Metronom i nawet pianino jest .Ogolnie to wybrał bym Samsunga.
_________________ "Talent to tylko puste naczynie,które trzeba napełnić długimi godzinami ćwiczeń"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum