Nie umieszczałam nic jeszcze w wykonaniu mojej orkiestry i chyba juz nie będę
Z chęcią przeczytam kilka komentarzy. Miejscami jest nierówno, ale po za tym co sądzicie ?? Jest to szkolna, amatorska orkiestra.
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Czw 08 Paź, 2009 19:11
Nie można narzekać. Owszem są miejsca ale spokojnie, najlepszym się zdarza Generalnie wykonanie na plus. Mnie się podoba i nie tylko (dałem posłuchać koledze z orkiestry).
Generalnie miło posłuchać, zobaczyć... na żywo zapewne dałyście piorunujący efekt. Szkoda że u mnie w okolicy nie ma takiej orkiestry
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
adam113, tak jak powiedział havk, przedewszystkim trzeba być kobietą(choć jednego rodzynka nieoficjalnego mamy )
MicekRBK, o, fajnie wiedzieć, że ktoś nas widział i kojarzy, chociaż nie jestem pewna czy nasz występ wtedy w Katowicach do lepszych należał pamiętam, że spora grupka od nas została na waszym występie właśnie posłuchać jak grają profesjonaliści i chyba mażoretki nasze nawet tańczyły do waszego utworu któregoś
Tak wiem, akurat przed tym koncertem miesiąc przed próby miałyśmy średnio 3 razy w tyg. wiem, że to za mało no, ale cięzko ostatnio mamy kryzys ... może w tym roku uda się nam na Inowrocław pojechać zobaczymy. Dzięki za komentarze
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Pią 09 Paź, 2009 23:42
Spokojnie, nie zapominaj że dziewoje są z północy... A tam lud Boży ma słabe głowy... My "południowcy" przy odrobinie finezji i odpowiednich zasobach wody ognistej nie takie rzeczy wprowadzimy w życie. Tak więc nawet Ciebie da się tam jakoś wepchnąć ... Choć nie ukrywam, zadanie arcytrudne, godne mistrzów i koneserów...
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sob 10 Paź, 2009 19:34
odpowiednia peruka, para owoców (tudzież 2 pary skarpetek), odpowiedni makijaż i strój...
właściwie tylko tego Ci brakuje, instrument i umiejętności już masz
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
zibi2507, jeśli mam być szczery to strasznie nierówno;p szczególnie na początku zmiany tępa i połowa sie pogubiła;p no i wiele rzeczy niepowygrywanych;p w trąbach słychać ze wszystko wyciśnięte i nie stroi;p zero lekkości gry... no i mało fantazji a jest w tym utworze pole do popisu na trąbach. ale ogólnie pozytywnie;) bo trzeba próbować ambitnych rzeczy zeby coś osiągnąć;)
Instrument/y: Kanstul ZKT-1537 S
Ustnik/i: Stomvi 2c Megatone z tytanowym rantem
Wysłany: Sro 30 Cze, 2010 18:38
Ogolnie troche jakby zagarne na chałe, na siłe. I to walenie bebna ;/ Moze to tylko moje takie odczucie po kiepskiej wersji nagraniowej, a w rzeczywistości jest duzo lepiej.
Pozdro i do przodu
zibi2507 krytyka się przydaje.. więc powiem szczerze :d fatalnie. Ten bęben mi się chyba po nocach śnić będzie.. Jest baardzo nie równo.. Szczególnie z początku.. Sekcja wybija sax z tropu, gdzie ten gubi się i nie gra przez chwilkę :p zakładam, że 5 trębacz od lewej gra 1 głos. Coś mu ta góra nie pali :d a spina się jak przysłowiowy kot na pustyni xd pozatym opracowanie jest co najmniej dziwne. Chyba pierwszy raz słyszę taki aranż. jest to grane chyba bardziej 'orkiestrowo' bo muzyki big bandowej w tym za bardzo nie słychać ^^ może zabierzcie się za łatwiejszy repertuar, a na pewno coś z tego wyjdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum