Instrument/y: Schagerl 420 L
Ustnik/i: Schagerl 7C, Yamaha Canadian Brass Lead
Wysłany: Sob 03 Sty, 2009 22:04 Blessing M L 1 Getzen 400 Schagerl 420 L
Witam! Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą trąbki. Mój fundusz to ok. 1500-1900 zł. Nie musi to być trąbka nowa, ale też nie powinna być w tragicznym stanie. Na obecną chwilę interesują mnie modele podane w temacie. Chciałbym poznać Wasze opinie na temat tych instrumentów, zwłaszcza blessinga. Jeżeli ktoś z Was ma inne oferty, to proszę o informacje. Z góry dziękuję:)
Wysłany: Pon 05 Sty, 2009 14:16
może interesuje cie B&S Challenger 3137
mam 3 takie trąbki ceny od 1500-2200zl
Stomvi Forte 5000 w stanie bardzo fajnym ok 2500zl
Getzen 490 stan tech. bdb optyczny dołączę zdjęcie widoczne ubytki lakieru to jedyne brzydko wyglądające miejsce cena w granicach 1400 instrument niebawem odwiedzi konserwatora który powinien pomoc.
interesuje cie coś więcej zapraszam na gg
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
tak wiem stan jak po 3 wojnie światowej, ale to tylko wygląd i lakierek, wiem że na ebay.pl można kupić w lepszym stanie za ok 400$... trąbka całkiem, całkiem produkowana bodajrze od 1988 roku. A ten z allegro chciał za nią 650zł więc znacznie taniej od innych pokazanych wyżej.
_________________ szukam nauczyciela gry na trąbce od stycznia 2009 - Poznań,
http://www.jazzmasters.pl - z jazzowymi pozdrowieniami
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Pon 05 Sty, 2009 22:40
ooo ładny Connik. a widać, że dosyć stary, więc pewnie Azjaci nie zdołali jej zepsuć.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum