już kiedyś ktoś zwrócił uwagę że na naszym forum jest zarejestrowanych sporo botów. Czy dałoby się je jakoś usunąć? Są kompletnie niepotrzebne a zostawiają swoje ślady w postaci linków do jakichś stron których tematyka jest łatwa do odgadnięcia. :wink: A może da się coś zrobić żeby tak dużo ich nie wchodziło? pozdrowienia :grin:
_________________ Trąbić każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej...
no faktycznie to nie jest robota nagląca ale możnaby ją od czasu do czasu wykonać.... :grin: A nie dałoby się jednak zrobić coś żeby te boty nie właziły?? W końcu forum jest dla ludzi :wink:
[ Dodano: 2007-05-17, 19:11 ]
a tak przy okazji.... admin już dawno swojej strony nie odwiedził :wink:
_________________ Trąbić każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej...
wiecie co.... to tak szczerze dobijające jest.... ja tu się cieszyłam , gdy było 500 użytkowników, a teraz prawie 600 jest... tylko, że z ostatniej setki to chyba więcej niż połowa jest wirtualnaaaa.. ??:
_________________ "Muzyka jest twoim doświadczeniem,myślami i mądrością. Bez nich nie zagrasz dobrze." - Ch.Parker
Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Czw 28 Sie, 2008 14:55
Wśród użytkowników nie ma ani jednego bota - sprawdziłem dokładnie... :wink:
Captcha została poprawiona i od dłuższego czasu na forum nie zarejestrował się żaden bot - dobra podstawa by uznać, że problem został rozwiązany. :cool: Przynajmniej chwilowo...
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Czw 28 Sie, 2008 20:02
to bardzo dobrze
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wysłany: Sob 06 Wrz, 2008 02:42
istotnie, google nie gryzie...
ale niektorzy pracuja i nie zawsze moga siedziec od rana do nocy przy kompie, dlatego wole grzecznie zapytac i uzyskac grzeczna odpowiedz...
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum