W końcu, po wielu latach powstała pierwsza w Polsce oficjalna strona dla osób, które chcą indywidualnie rozwijać swoje dotychczasowe umiejętności gry na trąbce lub po raz pierwszy pragną rozpocząć przygodę z tym instrumentem.
Jeśli jesteś niezadowolony/-a ze swoich dotychczasowych umiejętności gry na trąbce, masz głowę pełną pytań, chcesz grać jeszcze lepiej, ta strona powstała z myślą o Tobie!
Instrument/y: Trąbka Pomógł: 1 raz Posty: 13 Skąd: Łódź
Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009 23:46
Jak już napisałem wcześniej, strona powstała z myślą o tych, którzy chcą INDYWIDUALNIE rozwinąć swoje umiejętności, czyli w spotkaniu "face to face" innymi słowy - lekcja indywidualna. Takich stron, które stwarzają taką możliwość w Polsce, jak mi wiadomo, nie ma.
To co najważniejsze, zawarte jest na mojej stronie w dziale "Pytania". Całej reszty nie da się przekazać przez internet, słowem pisanym. Tak samo, jak nie da się nauczyć gry na trąbce z książki.
Oczywiście daleki jestem od spraw tarota i czarnej magii.
Dostajesz konkretną wiedzę i konkretne umiejętności - zapewniam.
Instrument/y: Trąbka Pomógł: 1 raz Posty: 13 Skąd: Łódź
Wysłany: Czw 08 Paź, 2009 15:21
Dzięki tej stronie masz możliwość bezpośredniego kontakt - lekcji z nauczycielem po to, aby porpawić w swojej grze to, z czym masz problem. Nie znam szybkszego i lepszego sposobu na poprawę jakichkolwiek umiejętności bez "diagnozy" nauczyciela.
Wiele osób w środowisku dawno wspominało mi, że brakuje w Polsce osób, które pomagają rozwiązywać problemy w grze na trąbce. Są oficjalne strony psychologów sportowych, nauczycieli języka angielskiego, yogi, karate, tworzenia stron www ale nie spotyka się stron stworzonych dla osób, które mają problemy w grze na trąbce lub nigdy wcześniej nie grały i mają taki zamiar. Dlatego właśnie powstała ta strona. Podkreślę to jeszcze raz: ta strona powstała z myślą o Tobie!
Dla tych, którzy odwiedzają moją stronę, a mają wątpliwości, czy aby na pewno jestem także "praktykiem" w grze na trąbce, dodałem krótki przykład muzyczny, nagrany przeze mnie. Utwór załącza się podczas odtwarzania Intra.
Miłego słuchania!
Pozdrawiam
Brasscoach.
_________________ ...poczuj pełną swobodę, w grze!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum