Instrument/y: B&S 535 S
Ustnik/i: B&S 7C i Arnolds & Sons 3C
Wysłany: Sro 20 Paź, 2010 19:58
Mam buciki w tym stylu tylko, że innych firm(Nike, Adidas). Mi osobiście bardziej podobają się te Reeboki, może tylko dlatego, że nie lubię Kappy, choć firma nie świadczy o wszystkim, o jakimkolwiek szpanie czy większej-mniejszej oryginalności lub różnicy w cenie, tylko po prostu nie ten styl.
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Ja jestem za NIKE, mam już 4 parę nike w moim życiu i nie narzekam. Na reeboki?? się okaże
Ale nie polecam PUMA, dlaczego???
Kupiłem za 250zł butki Puma Ferrari i po pół roku chodzenie poprzecierały się okolice czubków i przy czubku miejsca z którymi podeszwa łączy sie ze skórą...
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum