Instrument/y: Yamacha YTR 232
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006 19:47 Canadian Brass
Kto ich słyszał? Ja uważam że są super. Piątka ludzi, a brzmią jak kawał orkiestry. Trąbka, puzon, waltornia, tuba i bodajże trąbka piccolo. Warto ich posłuchać.
no pewnie że ktoś słyszał, bynajmniej ja, też uważam że wymiatają. A jak chcecie zobaczyć ich "teledysk" to wejdźcie na Youtube.com i wpiszcie Canadian Brass - CUDO (najlepszy Canon in D)
Kolesie są boscy. Grają naprawde dobrą muzykę. Podoba mi się, że grają różnorodny repertuar: trochę rozrywki i klasyki. Bardzo fajny kwintet... Gorąco polecam!!!
Jest wiele swietnych kwintetow m.in wlasnie Canadiansi... ale polecam tez German brass z Hofsem ktory byl niedawno w Polsce)czy Chicago brass tez panowie wymiataja...
Instrument/y: Trąbkę :)
Wysłany: Sro 23 Kwi, 2008 18:08
Canadians są świetni na nagraniach i teledyskach, na koncertach może też ale akurat nie na tym na którym ja byłem. Może dlatego, że jakiś czas wcześniej byłem na Mnozil Brass do którego nie mają "przytyki" hehe German Brass też są niesamowici:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum