Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Czw 11 Lut, 2010 18:16
Wczoraj za niecałe 50 zł zostałem posiadaczem płyty Chris Botti in Boston . Naprawdę bardzo fajny i ciekawy koncert Chrisa z 2009 roku. Występuje tam z naprawdę świetnymi muzykami.
W cenie jest płyta audio oraz DVD. Radzę się pospieszyć bo płyta rozchodzi się jak ciepłe bułeczki. Naprawdę warto, polecam.
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 11:12
Ja też mam wydanie "Zagraniczna płyta - Polska Cena". Najlepsze jest to, że w tym samym sklepie i na tej samej półce obok leżała druga taka sama płyta (też z DVD) tylko w tekturowej okładce (ja kupiłem w plastikowej) i kosztowała już 64 zł!
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
"Chris Botti in Boston" jak dla mnie najlepsza płyta DVD. z chęcią posłuchałabym "Chris Botti Live with Orchestra and Special Guests" ale niestety wersja na nie blu ray jest w Polsce niedostępna :/
Eh w zasadzie to przez niego zaczęłam grać na trąbce tylko szkoda że tak późno. Kurcze zachciało mi się zagrać z nim Ciekawe czy za te chociażby 10 lat się uda
Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 23:54
Z tej plyty co kolezanak wyzej wspomniala, kawalek Emmanuel, bardzo mi sie spodobal, czesto go slucham. Botti gral go z jakas japonska lub koreanska skrzypaczka. Utwor jest tak uczuciowo, emocjonalnie zagrany.
emmanuel jest ładny. Ogólnie podoba mi się większość piosenek z Bostonu oprócz "Glad to be unhappy"
a nie z płyty bostonu to:
Love Gets Old ----> a thousand kisses deep
No Ordinary Love ---> when I fall in love
estate----> Italia
to tak moje ulubione dla których kupiłam te płyty:D ale jest tam jeszcze kilka innych fajnych kawałków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum