_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Instrument/y: Bach Stradivarius 180 37 G (ML), Flugelhorn
Ustnik/i: Bach Megatone 1 1/2C , JK 5B FL, Stomvi 3C
Wysłany: Sro 12 Maj, 2010 21:20
Poza trąbką to mam jeszcze jedną pasję - organy kościelne Niezła zabawa, która strasznie pomagała na zajęciach z KSu w średniej i podczas studiów
No i pewnie bym się na perkusję zdecydował
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Ja zaczynam zabawe z akordeonem (dawniej chciałem sie nauczyć, to rodzice mówili, ze nie mają kasy, teraz sama mi mama zaproponowała akordeon ) De-eR, ja grałem przez rok w kościele przyjemne zajęcie zależy też na jakim sprzęcie grasz jak syfrak no to nie spodziewaj sie rewelacji, ja grałem na organach pneumatycznych- piszczałkowe oczywiście wspaniale grały 32 głosowe. Powiem Ci jedno między nami: Szef Cie wykończy (mój mnie psychicznie wykończył) módl sie by Twój tego nie zrobił
Gdyby nie trąbka, to saksofon (w sumie zaczynam zbierać kasę na ten instrument), klarnet ew. altówka albo jeśli znalazłoby się miejsce u mnie w pokoju, to perkusja bądź fortepian.
_________________ If you believe in yourself enough
And know what you want
You’re gonna make it happen
And if you get down on your knees at night
And pray to the Lord
He’s gonna make it happen...
Instrument/y: Kornet firmy Schenkelaars
Ustnik/i: Blessing 3c
Wysłany: Nie 01 Maj, 2011 11:07
Moja przygoda z muzyka właściwie to zaczęła się od trąbki wcześniej na niczym nie grałem a teraz najchętniej bym się jeszcze nauczył grac na perkusji,puzonie no i keyboardzie.Tylko trzeba mieć chęci czas i kasę na instrumenty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum