Instrument/y: Trąbka B :P
Wysłany: Pon 05 Lip, 2010 11:00 Co to za firma?
Jestem tu nowy więc witam wszystkich, mam pytanie odnośnie trąbki B. Jest to ukraińska trąbka nie wiem ile ma lat ani jakiej jest firmy i w tym problem, bo napis pod logo jest nieczytelny. Może ktoś kto widział takie logo wie co to za firma, i mi pomoże.
Dodaje zdjęcia:
Wysłany: Pon 05 Lip, 2010 16:26
pewności nie mam może to rosyjska trąbka, nie wiem nawet ile ma lat jeżeli z czasów ZSRR to mogła być wyprodukowana na ukrainie w polsce we wszystkich krajach bloku wschodniego jako rosyjska a może najbardziej chodzi mi ile moze byc warta i o jej jakosc
Wysłany: Pon 05 Lip, 2010 22:12
Na futerale nie ma nic , na rurce ustnikowej też nic , na tłokach też nic , natomiast pod logiem jest napisane w pierwszej linijce : N z kółeczkiem u góry po prawej stronie czyli "numer" , 1 , 5lub6 , 1 , i dalej nie wiem co , w drugiej linijce : małe "c" cyrylicą , 8 , 5 , i jeszcze dwa znaki ale nie jestem w stanie powiedzieć jakie czy liczby czy litery nie wiem , słabo widoczne , chyba czas zrobił swoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum