Instrument/y: Trąbka B :P
Wysłany: Czw 22 Lip, 2010 17:09 Co to za ustnik ???
Witam dostałem od kolegi ustnik (po jego dziadku) i nie wiem jaki to rozmiar i jaka firma? najbardziej zależy dowiedzieć się co to za rozmiar, jest on dosyć płytki dźwięki na nim są ostre. Kolega mówił mi że jest on posrebrzany.
Wysłany: Czw 22 Lip, 2010 22:05
Ten ustnik ma ze 40 lat wtedy Chińczycy jeszcze nie wiedzieli co to jest
PS. on jest taki płytki że palec wskazujący się nie mieści (tak do porównania)
Wysłany: Pią 23 Lip, 2010 00:02
to może być stary Niemiec, stary Czech, albo coś w tym stylu, a jak chodzi o rozmiar to zmierz obwód i głębokość, najlepiej jakaś lepszą suwmiarką i po tabelkach powoli porównywać do innych firm, zajęcie dosyć ciekawe i pewnie w wakacje znajdziesz tyle czasu
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Wysłany: Pią 23 Lip, 2010 10:27
mischka napisał/a:
to może być stary Niemiec, stary Czech, albo coś w tym stylu, a jak chodzi o rozmiar to zmierz obwód i głębokość, najlepiej jakaś lepszą suwmiarką i po tabelkach powoli porównywać do innych firm, zajęcie dosyć ciekawe i pewnie w wakacje znajdziesz tyle czasu
Szukałem w necie takiej tabelki z wymiarami ustników i nic może ktoś wie na jakiej stronie takie coś znajdę?
Wysłany: Pią 23 Lip, 2010 11:04
zmierzyłem go suwmiarką teraz potrzebuje tabelki z wymiarami ustników w mm szukałem ale nic, wiem że takie coś jest bo kiedyś kumpel (puzonista) mi pokazywał ale były tam tylko ustniki do puzonów ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum