Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Sob 30 Cze, 2007 12:15
O tym konkretnym sprzęcie nic...ale moi znajomi z orkiestry grają na innych instrumentach tej firmy...i muszę przyznać że to niezły sprzęt...nieważne czy to saxofon czy saxhorn tenorowy...wysoka jakość wykonania, ładny dźwięk i barwa...wszystko stroi nic nie odpada... :cool:
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Conn director..... hmmm to niezbyt precyzyjnie..... są jeszcze jego modele. gralem przez jakis rok na conn'ie director (nie pamietam modelu) jest troszke krótszy od trąbek np yamaha, ma świetną barwe szczególnie w wysokim rejestrze...... pamietam ze dosc cięzko mi sie w niego dmuchalo... moze dlatego ze bylem dopiero po jakichś dwuch latach nauki..... ale moge polecic te trąbe choc nie dla wszystkich.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum