Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 11:33 cot to za zwierze??
Ostatnio trafiła mi się możliwość kupienia mało używanej trąbeczki firmy BELCREST, za dość dobre pieniądze. Instrumencik fajnie brzmi i wygląda i co najważniejsze stroi. Jednak mam mały problem, bo nigdy nie słyszałem o tej firmie i nie wiem nic na jej temat. A nie chcę znowu kupic czegoś co po roku użytkowania nadaje sie na złom. Może ktoś z was się zetknął z tą firmą??
Znajomy kupił tą trąbeczkę dla siebie do nauki jak był swego czasu w Stanach i przyjechała z nim do kraju. On chce za nią po starej znajomości 700 zł. Wydaje mi się, że to chyba rozsądna cena i ją wezmę.
Tak to jest chyba ten instrumencik. No i teraz już nie wiem: brać ją czy nie?
Chodzi mi tylko o instrument do nauki. Z czasem jak mi zacznie coś wychodzić to na pewno kupię sobie coś lepszego.
Na trąbce chce się nauczyć grać głównie dla swojej własnej przyjemności i nie wiążę z nią jakichś większych planów. Więc czy na początek wystarczy??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum