Tak oczywiście, że można kupić. Są to przyciski wykonane zapewne z imitacji masy perłowej. W droższych instrumentach znajduje się tam właśnie wspomniana masa perłowa lub inne ciekawe tworzywa. W poniższym linku masz serwisy napraw - na pewno powinni dysponować tymi przyciskami - sądzę, że dwa pierwsze w kolejności na pewno.
http://www.trumpeters.pl/...ghlight=serwisy
Jakby co pisz do użytkownika Protline - ma w ofercie instrumenty firmy Amati więc sądzę, że takie gadżety będzie mógł załatwić prosto od producenta. Myślę, że nie jest to droga rzecz dla instrumentu Amati. Jeśli potrzebujesz na już to wklej mały guzik Rozmiar na pewno dobierzesz
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Ostatnio zmieniony przez Damian Ruskowiak Sob 28 Sty, 2012 23:04, w całości zmieniany 1 raz
andrzej-199017, ja daaaaawno temu mając 12 lat, grając na sprzęcie Polmuza tez zgubiłem ta masę perłową... długo myślałem co tu wykombinować i w końcu zamiast tego w "koszyczku krawieckim" mojej mamy znalazłem..... guzik idealnie pasujący rozmiarem i odcieniem tej masy do pozostałych... przykleiłem jakimś klejem typu super gule i po sprawie jak to mówią "potrzeba matką wynalazków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum