Instrument/y: jeszcze nie posiadam
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 16:53 czy ten ustnik nadaje sie
Witam
Jestem nowy na tym forum i dopiero zaczynam przygode z trabka. Nigdy na zadnym instrumencie nie gralem ale zawsze chcialem sie nauczyc. No i przyszedl ten dzien kiedy zdecydowalem sie na podjecie nauki. Chce zakupic na poczatek ustnik i zastanawim sie czy ten bedzie dobry (GEWA 3C). Wiem ze dobor ustnika to kwestia indywidualna ale od jakiegos trzeba zaczac. Prosze o opinie. Pozdrawiam
NOVACZEK97, nie polecam standardowych 7C. Zakup sobie od razu GEWA 3C. Nauczysz się na nim grać i nie będziesz miał problemów ze zmianą ustnika, gdyż grając na 7C na pewno przyszedł by taki czas aby go zmienić przynajmniej na 3C. Taka moja rada i opinia
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Instrument/y: jeszcze nie posiadam
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 21:44 hhh
znalazlem taki ustnik tu link http://www.conrad.pl/Ustn...A_17042_1414020 ale cena rozni sie bardzo od takich ustnikow w innych sklepach i zastanawiam sie czy to nie jakas lipa tym bardziej ze nie jest to sklep muzyczny. czy ktos zna ten sklep?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum