Instrument/y: Stomvi Forte
Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008 07:39
wczoraj dostałem propozycję aby grać w zespole ska, dopiero on będzie się tworzył u nas i potrzeba nam jakiś nut , tak szczerze nie mam pojęcia co można by zagrać.
_________________ Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się blask Trąbki .
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1384 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008 12:18
a moze swoja twórczość? polecam cos z CGB - na początek nie są to zbyt trudne kawałki, a nawet dobre, tylko troche wsiowe teksty a jak cos ambitniejszego, to moze Akurat? fajne teksty, ciekawa muzyka no i nie jest trudno grac ich kawałki. Np. taki hahaczyk albo lubie mowic z tobą są bardzo dobre na początek
Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008 22:08
hmm... miałęm gdzies jakies pliki guitar pro na cały zespoł. Dzisiaj juz nie mam siły, ale przez weekend postaram się wrzucic. Poza tym z tego co pamiętam wrzucałem na forum. Poszukaj sobie opcja szukaj na pewno będzie miła i cos znajdzie pozdrawiam
Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008 15:53
http://www.trumpet.art.pl...ighlight=akurat w tym temacie mam wrzuconych kilka kawałkow. Przepraszam ze jeszcze nie wrzuciłem, ale niedługo mam powazny konkurs i się do niego przygotowuje pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum