Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 18:00 Doraianie na klikaniu w reklamy:)
Nie wiem czy kiedykolwiek ktoś sie w to bawił? macie moze jakieś doswiadczenia z tym? opłacalne?
zrobiłem konto, i mam poł dolara ;-) pozdrawiam i przesyłam linka oraz instrukcję jezeli ktos jest chętny.
1. Wchodzisz na tę stronkę! http://mybux.co/Default.aspx?r=michael
2. Po prawej bardziej klikamy zakłakdę members zone.
3. Tam dajesz po prawej wtedy "register account" Wypełniasz wszystko ( w tym temacie "payment" oznaczasz - paypal. Podajesz dobrego maila, i w zakładce "referer powinno być michael - musi być bo to wazne) Dajesz REGISTER.
4. Potem sprawdzasz maila ( moze być w spamie to czasem ) i klikasz w link aktywacyjny.
5. Logujesz sie na konto.
6.Dajesz po prawej stronie na panelu "EARN a potem ADS. Otwiera sie nam okienko z jakby tabelką. Szukamy te ktore mają taką malutką zieloną strzałkę,
7. kilkamy - naciskąmy niebieską strzałkę otwiera sie strona, czekamy chwilkę az załaduje sie taki pasek, i dajemy kolejną reklame. KONIEC
Instrument/y: Getzen 300 series
Ustnik/i: Stomvi 3D
Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 18:12
Kiedyś próbowałem się w to bawić. Moim zdaniem nie jest to opłacalne, bo jest tam jakaś kwota od której możesz dopiero wypłacać pieniądze, a zanim naklikasz tyle reklam żeby móc wypłacić te powiedzmy 10$ (za jedną reklamę dostaje się chyba 0.01$ a za niektóre trochę więcej) znudzi ci się to. Nie wiadomo jeszcze czy ostatecznie dostaniesz te pieniądze.
Ja też się kiedyś w to bawiłem, ale kurcze pochłania to strasznie dużo czasu. No i w dodatku te setne ułamki dolara. Wolę biegniki na trąbce popykać
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
W pajacyk.pl też klikam codziennie! A tutaj jak widzisz na forum tej strony jest sporo linków, ze jednak troszkę da sie zarobić! Coż, próba nie strzelba! Ktoś chetny to zapraszam!
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 21:40
można spróbować, ja też mam złe doświadczenia z tym sposobem dorabiania.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum