Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Pon 02 Lip, 2007 10:52 dział dla puzonistów?
Sepi napisał/a:
nigdzie raczej nie znalazłem forum z puzonami , a widze, że troche osób też ma puzon i grę dzieli z trąbką, może dało by się założyć na forum jakiś dział dla puzonistów????
co o tym myślicie?
osobiście nie jestem przekonany...
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
na naszym forum to raczej niepotrzebne. Są już te fora które wymienił havk, więc nie ma sensu tworzyć następnego. Niech to pozostanie tylko dla trębaczy (i trębaczek oczywiście )
_________________ Trąbić każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej...
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Pon 02 Lip, 2007 14:20
Zgadzam się...nie ma sensu rozdrabniać się i tworzyć działu dla puzonistów na forum o trąbkach... ...wprowadzi to tylko niepotrzebne zamieszanie i nic z tego nie wyniknie... Moim zdaniem to forum powinno pozostać takie jakie jest bo w przeciwnym razie możemy upodobnić się za bardzo do brasserwisu i przez to stracić to co jest tu najlepsze...specjalizację w sprawach związanymi z trąbkami...
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
wkońcu to trumpet.art !!
nie ma co wieżdżać z puzonami i innymi instrumentami - są inne forum promujące te instrumenty, tu, na tej stronie nie ma na to miejsca :razz:
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Sob 28 Lip, 2007 19:32
Ludzie o czym my tu dyskutujemy... ...to jest trumpet.art....forum o trąbkach...nic ponadto...tak więc oszczędźmy sobie dyskusji na rzeczy oczywiste... :wink:
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum