Wysłany: 2009-12-23, 13:57 Dziękujemy za ten rok! :)
Wszystkim trębaczom, a także fanatykom, przyjaciołom i sympatykom "blachy" życzymy błogiego wypoczynku w magicznej atmosferze Świąt oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej i pomyślnego roku 2010!
Wysłany: 2009-12-23, 17:58
Zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz f16 tym, którym na tym zależy a przepięknego tonu wszystkim trębaczom i trębaczkom życzy
Waldip
_________________ "Najpierw musisz usłyszeć, potem zagrać..."
Zapraszam :http://www.youtube.com/my_videos
Pomógł: 23 razy Wiek: 21 Posty: 654 Skąd: Brzeg/Nysa/Wrocław
Wysłany: 2009-12-23, 23:02
Również dołączam się do życzeń Wszystkiego i dużo Tylko podczas świąt pamiętajcie, żeby się za dużo nie najadac, bo się wtedy grac nie da gdy brzuch na maxa pełny Jeszcze raz wszystkiego i dużo
Wszystkiego najlepszego na te zbliżające się Święta - rodzinnej, ciepłej atmosfery, mnóstwa słodyczy (niech cukierki na choince dotrwają pierwszej gwiazdki ) i bardzo hojnego Mikołaja
I oczywiście bezbłędnie wykonanych kolęd w rodzinnym gronie
_________________ "Muzyka jest twoim doświadczeniem,myślami i mądrością. Bez nich nie zagrasz dobrze." - Ch.Parker
Instrument/y: B&S challenger model 3137
Ustnik/i: JK - EXCLUSIVE 4G
Pomogła: 2 razy Wiek: 19 Posty: 44 Skąd: Piła
Wysłany: 2009-12-24, 10:19
Wszystkim wam instrumentaliści:D
Niech marzenie każde się ziści ,
Niech się trąbki świecą stale,
i te nowe i te stare
prezentów i słodyczy - To ahmedzik Wam dziś życzy
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: 2009-12-25, 00:06
Wszystkiego, co najlepsze! i dużo oddechu do pięknego grania!
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wszystkiego Naj....., Hej ,żeby spełniały się wam marzenia, te duże i małe..... i w przyszłym roku więcej odwagi, żebyście spełniali wasze Marzenia, nawet te o sukcesach związanych z trąbką, że jesteście ...Najlepsi......i życzę żebyście mieli więcej czasu, by pracować nad grą na trąbce....
...i czego jeszcze tam dusza wam zapragnie, tego każdemu Życzę !
ps.
Myślałem, że temat życzeń na Święta nie jest wogóle założony, nie jest dość zauważalny,
więc nieco powieliłem go, chociaż, temat tematu jest inny, ale sens ten sam
_________________ Talent ?
- to suma poświęconego czasu i cierpliwości w pracy
nad daną twórczością.
---------------------------------
Wyciągaj zawsze pierwszy rękę na zgodę,
to owocuje !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum