Instrument/y: Bach Stradivarius 43,Yamaha,Courtois,Schagerl
Ustnik/i: Laskey 70MC i kilka innych
Pomógł: 69 razy Wiek: 23 Posty: 1383 Skąd: Wałbrzych/Wro/Wawa
Wysłany: Nie 05 Sie, 2007 00:06 dziwne posty w temacie "w co dmuchasz"
w tym temacie mam jakieś dziwne posty, które są oznaczone jako nieprzeczytane, nie ma w nich żadnego użytkownika a w treści posta jest tylko "oczekuje na akceptacje". miałem wcześniej 1 teraz pojawił się 2. tak to wygląda:
czy to jest tylko u mnie? czy tak ma być? czy jestem przewrażliwiony??
Wysłany: Nie 05 Sie, 2007 17:40
Po prostu Camillo jak się domyślam :razz: ustawił w tym dziale tak, że posty użytkowników będą się pokazywać dopiero po zaakceptowaniu ich przez Adminów :wink:
to ja mam propozycję, żeby wyłączyć tę funkcję w temacie "komentarze" w dziale artykuły, bo to według mnie nie ma sensu... w końcu liczymy na szczerość, a jak pojawi się jakiś komentarz bez sensu to zająłby się nim Marcin :wink:
_________________ Trąbić każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej...
nie ni do Ciebie nie mam pretensji tylko chodzi mi właśnie żeby w ogóle udostępnić ten temat bez potrzeby akceptacji kogoś z zarządu forum... w każdym razie czekam na odezwę Adminów :smile:
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 22:09
Ale obawiam się że to dział a nie temat jest pod specjalną opieką. Jeżeli chcemy udostępnić ten temat musimy udostępnić dział a wtedy wszystkie nie zablokowane tematy będą dostępne.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
nie utrudnia ale uważam że ta funkcja jest raczej zbędna. Temat w sumie jest zwyczajny i dlatego moim zdaniem wystarczy zwyczajna opieka moderatora :wink: Zresztą podporządkuję się każdej decyzji, wyraziłem jedynie moje uwagi :grin: A co do kontroli artykułów przed zamieszczeniem na stronie, to jest to chyba oczywista oczywistość :razz:
Instrument/y: Bach Stradivarius 43,Yamaha,Courtois,Schagerl
Ustnik/i: Laskey 70MC i kilka innych
Pomógł: 69 razy Wiek: 23 Posty: 1383 Skąd: Wałbrzych/Wro/Wawa
Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 23:10
popiweram zarząd forum: jeśli by tam nie było akceptacji to by sie pojawiały gratulacje, stwierdzenia:"fajny artykul, podoba mi sie" nic nie wnoszące. a tak komentarze są przeznaczone do ew. sugestii, poprawek, treściwej oceny. a do gratulacji jest shoutbox czy PW. wydaje mi sie że tak jest dobrze. a że czasem trzeba czekać na akceptacje-trudno, czasami tak bywa trzeba ćwiczyć cierpliwość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum