Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2010 14:19 Eksperci
Kochani,
Jak wiecie na naszym forum udzielają się praktykujący nauczyciele. Najbardziej aktywni z nich zgodzili się tworzyć grupę Ekspertów. Uczą, grają, uczestniczą w ciekawych przedsięwzięciach muzycznych i są bardzo sympatycznymi ludźmi. Z chęcią doradzą Wam i podzielą się swoją wiedzą praktyczną oraz pedagogiczną. Z czasem, w razie chęci, Wasze wspólne kontakty mogą się przenieść z sieci na realne konsultacje i spotkania.
Myślę, że zbuduje to pozytywne relacje i pozwoli podnieść poziom oraz efektywność dyskusji.
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2010 15:21
Dziękuję bardzo za zaproszenie do grona Ekspertów Mam nadzieję, że będę pomocny.
... a taki fajny miałem tytuł Mottywator..., a teraz jestem różowy (oczywiście żartuję)
Pozdrawiam
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Fajnie, że na naszym forum jest coraz więcej fachowców. Będzie kogo zadręczac pytaniami . Człowiek się uczy całe życie i zawsze można się czegoś nowego i pomocnego dowiedziec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum