Ostatnim czasem może trochę mniej udzielałem się tutaj na forum - za co bardzo przepraszam ( praca za granicą, praca dyplomowa itd. ), ale z drugiej strony dużo obserwowałem. Nie wiem jak inni uważają, ale wg mnie Eksperta również by się należało Devil_inside-'owi. Jeśli ktoś zapyta dlaczego? To wystarczy przeczytać wszystkie jego wypowiedzi. Wszędzie w zadanym problemie pomaga opisując daną sytuację jasno i rzeczowo. Po prostu widać że ma muzyczną wiedzę i pewne doświadczenie. Co wy o tym sądzicie? Pozdrawiam
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010 23:26
Rumcajs napisał/a:
ma muzyczną wiedzę i pewne doświadczenie
Nie kwestionuję tego, ale wg mnie brakuje jakiegoś oficjalnego poświadczenia umiejętności. To tylko, albo aż, "formalna" kwestia, czekam - jeśli odzew będzie znaczny przemyślimy sprawę.
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Uważam że niema na co dłużej czekać. Bielecki Michał podał naprawdę mocny argument! Wzbogaćmy to forum o kolejnego eksperta Fajnie że są tutaj ludzie którzy naprawdę znają się na rzeczy i też w życiu coś osiągnęli. Tak osobiście podejrzewam, że na forum ukrywa się więcej takich osób jak Paweł, lecz na razie siedzą cicho jak myszki. I dlatego trzeba ich wyłonić - wtedy forum nabierze bardziej profesjonalnego wymiaru. Ile ja już się tutaj naczytałem bzdur - jak zwykły laik z doświadczeniem 1-2 lat grania na trąbce próbuje dopomóc osobie początkującej lub mającej naprawę poważne problemy techniczne, byle tylko dostać "pomógł". Jest to po prostu żenada. Stąd głównie taka silna moja reakcja. Co innego jak się czyta posty obecnych Ekspertów razem wziętych z Devilem,( i jest jeszcze parę innych osób). A tak na marginesie przydaliby się również Eksperci od napraw lub sprzedaży instrumentów, wiem że mocni w tej dziedzinie są Immortal4ever i mischka. Kiedyś ktoś pisał że Yamaha kojarzy mu się z motorem czy silnikiem dlatego te instr. są do d-u-.-y. To trzeba zmienić!
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Instrument/y: Bach Stradivarius 43,Yamaha,Courtois,Schagerl
Ustnik/i: Laskey 70MC i kilka innych
Pomógł: 69 razy Wiek: 23 Posty: 1384 Skąd: Wałbrzych/Wro/Wawa
Wysłany: Sro 24 Lis, 2010 15:48
Panowie, dziękuję bardzo za to co mówicie ale dla mnie nie ma to znaczenia, czy będę moderatorem czy ekspertem, wręcz powiem, że praca moderatora jest bardziej wymagająca. Będę dalej pisał posty i starał się pomagać obojętnie czy będę miał taką rangę czy inną. Chociaż przyznam, że i tak już jest tu mniej roboty, bo świadomość gry na forum się mocno podniosła od kiedy zalogowałem się tu po raz pierwszy. Mamy dobrych 4 ekspertów, z czego 2 bardzo aktywnych i trzeba się z tego cieszyć i nie ma co zmieniać.
Instrument/y: B -Schagerl Penelope Gold C- Stomvi Titanium Pomógł: 10 razy Posty: 104 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Czw 25 Lis, 2010 00:04
Rumcajs, słowa swięte. Też nieraz wkurza mnie to ze osoby grające rok, dwa radzą na tematy oddechy, artykulacji, zadęcia. Nad tymi tematami, osoba po wieloleniej praktyce wypowiada sie uważnie i myśli moco jak przekazać swoją wiedzę. Forum oczywiscie jest do tego, do wspolnych dyskusji. Acz pewne osoby powinny być tymi które dyskusję ukierunowują. Nie poprzez dawanie ostrzeżeń i zamykanie tematów, a poprzez racjonalne i merytoryczne odpowiedzi. Prowadzone jednak tak, aby kazdy, nawet laik mogł znaleść cos dla siebie.
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Czw 25 Lis, 2010 11:42
Również zgadzam się jeżeli chodzi o pomógł i w związku z tym proponuję zlikwidować tą opcję... To dopiero by była afera...
Ale tak na serio to osobiście ta informacja kompletnie nie ma dla mnie znaczenia bo juk już wyżej pisano czasami pomógł dostaje się za bzdury. O wiele bardziej cenniejsza była by dla mnie opinia na temat użytkownika, coś w stylu jak jest na allegro (pozytywne komentarze, albo gwiazdki), ale to już inny temat.
Jeżeli chodzi o nowego eksperta to uważam, że im więcej ekspertów na forum tym lepiej, szczególnie kiedy osoby te są aktywne.
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Instrument/y: Bach Artisan, Martin Committee '52
Ustnik/i: Monette
Wysłany: Sob 27 Lis, 2010 22:16
Devil_inside napisał/a:
Będę dalej pisał posty i starał się pomagać
I do tego jaki skromny!
Tylko ten login jakiś diabelski
Dzięki Devil, taka postawa to rzadkość. A ekspertem i tak jesteś, bez względu na "stopień" na tym forum.
No ale Szanowna Dyrekcja mogłaby przychylić się do vox populi :-)))
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Nie 28 Lis, 2010 00:30
Devil_inside, jest niewątpliwie świetnym muzykiem, pomocnym użytkownikiem i członkiem szefostwa Nie na darmo został on moderatorem tego forum. Tak więc może dajmy spokój całej sprawie i pozwólmy robić na tym forum zainteresowanemu to co wychodzi mu tu najlepiej... czyli pomagać innym
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum