Jak są te filmiki w portalu to myślę, że można by było troszeczkę częściej je zmieniać i nie, że się czepiam ani, że mi się to nie podoba bo to jest bardzo fajne tylko było po prostu trochę ciekawiej
_________________ Mieć cel i dążyć do niego! Po byku! Ćwiczyć!
Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Nie 05 Paź, 2008 20:56
Wydaje mi się, że jeszcze żaden klip nie wisiał dłużej niż 2 tygodnie. To chyba nie aż tak długo?
Poza tym przy częstej zmianie szybciej wyczerpiemy zasoby filmów dostępnych w sieci...
Jak już jesteśmy w tym dziale - może macie jakieś sugestie filmów, które miałyby się pojawić w portalu?
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Instrument/y: Bach Stradivarius 43,Yamaha,Courtois,Schagerl
Ustnik/i: Laskey 70MC i kilka innych
Pomógł: 69 razy Wiek: 23 Posty: 1383 Skąd: Wałbrzych/Wro/Wawa
Wysłany: Nie 05 Paź, 2008 22:46
A tak z ciekawości zapytam: da sie zrobić tak, żeby np. wpisać 20 filmów i aby przy każdym otworzeniu strony losowo był któryś wybierany? Byłoby ciekawiej, bo by się ciągle jakiś nowy pojawiał(przynajmniej przez jakiś czas), ale nie wiem czy jest to technicznie wykonalne
Instrument/y: B&S 535 S
Ustnik/i: B&S 7C i Arnolds & Sons 3C
Wysłany: Pon 06 Paź, 2008 13:27
No fajnie było, widziałem kiedyś na jednym z forów był taki dział Filmy, można było wstawiać i oglądać fajne filmy z YouTube i nie tylko, widziałem to nie na forum związanym z trąbkami, jak coś ;]
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Pon 06 Paź, 2008 20:28
no, ciekawe, ciekawe a jest to możliwe u nas? musiałyby to być filmy związane z trąbka jednak.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
proponuję dać Sorcerera
to jest mocarny kawałek!
i krajowy ;]
myślę że powinniśmy rozpowszechniać już zapomnianą starą dobrą polską szkołę funku i jazzu
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1384 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: Czw 05 Lut, 2009 13:39
jak chcesz posłuchać polskiego funku, to sobie kup obie części Polish Funk - jest w czym wybierać A ogólnie płyta Big Bandu Katowice miażdży wszystko Można też wrzucić coś z kawałków James'a Morrisona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum