Pomogła: 4 razy Wiek: 21 Posty: 81 Skąd: nowa ruda
Wysłany: 2006-08-13, 10:01
Skoro administrator powrócił mam pytanie. Danny czy konieczna jest rejstracja żeby pobrać nuty z forum? Wydaje mi się, że to prowadzi tylko do bałaganu. Większość osób tu zarejstrowanych tylko w tym celu założyła konto. Dużo tu ludzi którzy napisali posta nikomu do szczęścia nie potrzebnego i wzieli nuty i skończyło się udzielanie na forum. Potrzebni nam tacy fikcyjni forumowicze? Pozdro Anka
Wysłany: 2006-08-14, 21:01
mroziczek, to co mam kasować nie piszącym ludziom konta? Co do bałaganu to masz rację, sporo wypowiedzi jest bezsensowna. Prawie w każdym temacie jest off-top.. A tego nie robią nie piszący.. Co do nut, nie będą dostępne dla ogółu.
Pomógł: 37 razy Wiek: 17 Posty: 1252 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-08-31, 13:19
danny moim zdaniem zle robisz. tak jak napisałem w jednym temacie gdzie chodzilo o nuty do Łzy Matki to beznadzieja jest ta blokada od kilku postow dopiero zalączniki :/ czy będzie blokada do 1000 postów czy to miliona to te "hieny" i tak będą zerowac tylko po to aby dostac zalączniki. ich nie będzie obchodzic tresc tematu czy postu. on będzie tylko czekał az przedostanie się przez bariere i dorwie te zalączniki!! kto mnie popiera niech napisze.
U nas takich hien nie ma... Nie widziałem u żadnego użytkownika bezsensownych dwóch postów.. Ci, którzy piszą 'prześlijcie mi te nuty na maila', 'nie widzę nigdzie tych nut' po prostu nie mają pojęcia o konieczności napisania dwóch postów... I wg mnie trzeba im to jasno przekazać przy rejestracji, a jak się bezsensowne posty pojawią to je wywalać.. (mod od czegoś jest.. )
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Ad vocem. Jestem tu nowy, ale popieram Autora tego postu. Od jakiegoś czasu czytałem sobie o czym tu radzicie, aż się w końcu zapisałem do forum, żeby powiedzieć to i owo. Gram na trąbce od 10-go roku życia (w tym roku we wrześniu minęło 26 latek jak dmucham w te "dudy" ) i zawsze był to dla mnie wspaniały instrument. Niestety, posiadał od zawsze jeden poważny mankament: sąd wziąść dobre nuty. Mam w domu kilka zeszytów przepisywanych odręcznie nut, i są to baaaardzo stare szlagiery z epoki moich rodziców i dziadków. Przez ostatni tydzień w mojej parafii były misje i zakonnik je prowadzący weszedł nam, orkiestrze, na ambice, że na Apelu nie gramy "łez matki". O ile hejnał jasnogórski gramm z zmkniętymi oczami nawet w fazie głębokiego snu, o tyle "łez" nigdy nie udało mi się zagrać. Przyczyna - nie ma skąd wziąść nut. Misje minęły, grać "łez" sie nie nauczyliśmy, wstyd pozostał a nut jak nie miałem, tak nie mam. Na litość Boską Admin!!!!!!!! Uratyj reputację kościelnej orkiestry z 26-letnią tradycją. Oczekuję na jedynie właściwą reakcję Mikrobi
mroziczek, to co mam kasować nie piszącym ludziom konta? Co do bałaganu to masz rację, sporo wypowiedzi jest bezsensowna. Prawie w każdym temacie jest off-top.. A tego nie robią nie piszący.. Co do nut, nie będą dostępne dla ogółu.
Kasować off-topy. Jeśli ktoś nie wyciągnie wniosków to przynajmniej forum zachowa przejrzystość i unikniemy bałaganu.
Wysłany: 2006-10-31, 14:23
bene napisał/a:
Kasować off-topy.
bene, musiałbym wykasować połowę forum? Zrobiłbym to bardzo chętnie bo na prawdę panuje tu bałagan, który cały czas się tworzy na nowo. A tworzą go dzieci neostrady np havk czy rasta. Nie mam już czasu ani siły na czyszczenie forum.
Instrument/y: kawalek blachy Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Posty: 250 Skąd: s kątowni
Wysłany: 2006-11-01, 18:52
Danny napisał/a:
bene, musiałbym wykasować połowę forum? Zrobiłbym to bardzo chętnie bo na prawdę panuje tu bałagan, który cały czas się tworzy na nowo. A tworzą go dzieci neostrady np havk czy rasta..
Nie wiem czy bałagan robą tylko"dzieci neostrady", to że jest syf to tylko poserednio wina uzytkowników. wina bezposrednia pada na osoby które tego nie sprzatają. To oczywiscte że jak nikt nie sprzata to będzie bałagan, bez względu na to czy ja się tu będe udzielał czy nie.
Przekopałem całe forum, tematy konkretnie opisałem i powrzucałem w odpowiednie miejsca.
Mam nadzieję, że wszystko jest teraz czytelne i łatwo dostępne. Zwłaszcza dla nowych użytkowników.
Pozdrawiam!
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum