Trumpeters.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
FORUM
Kamil 

Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C

Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 18:57   FORUM

Po pierwsze fajna domenka na takie forum. :) (chyba najlepsza dostępna)

Po drugie wydaje mi się, że jest ono strasznie przeładowane.. :roll: ale może mi przejdzie za jakiś czas.. :P (po co tyle tych bannerów/reklam? :( )

No i po trzecie cisza tu... :roll: Reklama chyba potrzebna! :) Pozycjonowanie w wyszukiwarkach! Więcej ludzi i aktywności! :)

Rastamanek 

Instrument/y: kawalek blachy
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 23:14   

Gdyby to bylo forum gitarowe było by więcej ludzi. trąbka jest mało popularna. Z moich znajomych na trąbce nikt nie gra. Daltego jest tak mało ludzi i cisza. może przydało by się wypromowac instrument a nie forum?

Kamil 

Wysłany: Nie 18 Cze, 2006 09:37   

Heh... Myślę, że dużo łatwiej jest wypozycjonować to forum niż popularyzować trąbkę... :P

Mi chodzi tylko o, żeby ktoś kto szuka czegoś o trąbce trafił na to forum.. :) Bo jak na razie w wyszukiwarkach dla zapytań 'trąbka', 'trumpet' to forum jest daleko w tyle.. ;)

mroziczek 

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Nie 18 Cze, 2006 13:27   

Strona główna z której raczej nie trudno trafić na forum, w google jest na trzeciej pozycji, zaraz po wikipedi, a więc nie jest źle. Według mnie mały ruch na forum jest spowodowany tym, że ludzie raczej tu wchodzą po nuty, a osób które maja coś do powiedzenia jest niewiele. Pozdro Anka

rapczyk 
rapczyk

Instrument/y: CTR 501
Ustnik/i: br.Hablawetz1

Wysłany: Pon 19 Cze, 2006 06:47   

Czyba masz racje, za dużo jest "konsumentów", a za mał "fanatyków". Trudno się mówi i żyje się dalej

Daniel 
&Princess

Instrument/y: Yamaha
Ustnik/i: Bach 1,5 C

Wysłany: Wto 20 Cze, 2006 19:41   

Don Camillo Bb, co do banerów to myśle że baner pod postem to nie aż tak dużo. Wcześniej były reklamy googla.. I tak klikalność w te reklamy to średnio 1 klik na 2/3 dni. Jak bardzo to Wam przeszkadza to mogę to wyłączyć. Po prostu z czegoś muszę opłacić serwer...
Co do pozycjonowania to pod "trąbka" domenka była na 1 pozycji przez jakiś czas, w tej chwili 3 ale przyładuje trochę linków i będzie 1 znowu.
Co do "trumpet" to nie linkowałem domenki jeszcze na ten anchor ale mogę to zrobić.
Pozdro :razz:

Kamil 

Wysłany: Wto 20 Cze, 2006 20:22   

Reklamy na dole spoko, na stronę główną i tak rzadko zaglądam.. :P
Ale te u góry są do kitu.. :? ??: Brzyyyydal ;) Możesz je wywalić? :) Już niech nawet te pod postami zostaną.. :P

Co do domeny to jednak ma słowo 'trumpet' i powinna być wyżej dla tego zapytania. :)

Jak dla mnie to zupełnie niepotrzebne są te 'Ważne Tematy' w każdym dziale... :roll: Regulamin jest wytłuszczony na głównej, a powitanie i jakieś tak ogłoszenie każdy znajdzie.. :)

Acha, może sorry że się tak rozczulam, no ale takie moje przemyślenia.. :)

[ Dodano: Czw 22 Cze, 2006 21:41 ]
Fajnie, że pozmieniałeś te rzeczy.. :) Ale się aż głupio czuję.. Żadnej dyskusji, nic.. :roll: Come on! :)

Aha, da się wywalić to ogłoszenie na głównej (forum)? W preferencjach tego nie ma.. :)

Żeby nie było, że mam jakieś zachcianki swoje.. Może potrzeba jakąś fajną graficzkę na górę? :)
Mógłbym się w przyszłym tygodniu o coś postarać.. ;)

Daniel 
&Princess

Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 12:45   

Hej.
Wyrzuciłem tez reklame z głównej, beda tylko te pod postami. Mam nadzieje ze bedzie lepiej :)
Co do ogłoszenia to mi ono nie przeszkadza :)
Jeśli chcesz to będzie mi miło jak zrobisz jakąś grafike. Moze mozesz tą istniejącą jakoś przerobić?

Michał Szczurek 

Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 22:30   

nieeeeeeeee, tylko nie reklamy ze stron głównej, zawsze po formacie własnie stamtąd ściągałem sobie fire foxa :)

Kamil 

Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 23:49   

Heh, mi właściwie chodziło tylko o te najbardziej psujące wrażenie.. ;)
Czyli te na środku i u góry.. :)

Ikonki firefoxa nawet spoko są, i mogą sobie z boku leżeć.. :) To samo te małe linki na dole.. :) o.. Może je przywrócić i wywalić te spod postów? :) W sumie kombinuj.. ;)

A na graficzkę znajdę czas niedługo.. ;)

Daniel 
&Princess

Wysłany: Sro 28 Cze, 2006 09:21   

Może zmienie kolor tych linków na dole na jakiś bardziej podobny do tła, a dla Ciebie Michał Szczurek spowrotem wrzuce Liska na główną :razz:
Te pod postami zostaną. Nie po to instalowałem moda wyświetlającego reklamy pod postami żebym go nie używał :)
Aha i mam propozycję co do zmienienia całego design'u
http://style.vplus.pl/demo-1.12.5/
to link do forum z demami stylów do naszego forum. pozmieniajcie sobie style i powiedzcie który jest ok to może go zainstaluje. Mi się stamtąd najbardziej podoba jedynie ten co jest teraz.
Pozdrawiam!

mroziczek 

Wysłany: Sro 28 Cze, 2006 11:30   

Przeglądałam te style, bo nasze forum ma trochę nudną kolorystykę (chociaż mi to nie przeszkadza jakos strasznie). Najbardziej podoba mi się Akagahara, ale ona to nie pasuje. Z pozostałych subTrail i junglebook są fajne. Pozdro.

Kamil 

Wysłany: Sro 28 Cze, 2006 20:26   

Moje propozycje w kolejności: unMods, Tesko, FiSubIce, lightbrown.

unMods jest bardzo pozytywny. :) Oczywiście do każdego z tych styli powinno się dorobić odpowiednie sympatyczne elementy powiązane z trąbką, muzyką itp.. ;)

Michał Szczurek 

Wysłany: Sro 28 Cze, 2006 21:56   

nie przeglądałem tego, ale uważam że forum tebaczy powinno mieć jakiś elegancki design... zdam się na was :)

mroziczek 

Wysłany: Czw 29 Cze, 2006 10:40   

Chyba jednak obecny design najbardziej tu pasuje, mimo ze ma dość nudne kolorki :-) Tylko jak już napisał Don Camillo Bb, przydałyby się jakieś elementy muzyczne i trąbkowe.

rapczyk 
rapczyk

Wysłany: Nie 02 Lip, 2006 13:45   

Jak to mówią: dobra muzyczka w tle, nigdy nie jest zła.

mroziczek 

Wysłany: Wto 04 Lip, 2006 19:14   

http://smaczek.pac.pl/jub...t.art.pl%2F&m=0 Może by tak wyjść na przeciw dwunastoletnim trębaczkom? :lol: :mrgreen:

Daniel 
&Princess

Wysłany: Wto 04 Lip, 2006 19:55   

SUPER!!! :mrgreen:

Kamil 

Wysłany: Nie 09 Lip, 2006 02:39   

Taaaaa.. powodzenia.. ;)

rapczyk 
rapczyk

Wysłany: Sob 15 Lip, 2006 21:16   

Don a ty co zawsze mniałeś te osiemnaści? Trzeba dbać o następców!!!

Odpowiedz do tematu