Instrument/y: kawalek blachy Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Posty: 250 Skąd: s kątowni
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 23:14
Gdyby to bylo forum gitarowe było by więcej ludzi. trąbka jest mało popularna. Z moich znajomych na trąbce nikt nie gra. Daltego jest tak mało ludzi i cisza. może przydało by się wypromowac instrument a nie forum?
Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Nie 18 Cze, 2006 09:37
Heh... Myślę, że dużo łatwiej jest wypozycjonować to forum niż popularyzować trąbkę...
Mi chodzi tylko o, żeby ktoś kto szuka czegoś o trąbce trafił na to forum.. Bo jak na razie w wyszukiwarkach dla zapytań 'trąbka', 'trumpet' to forum jest daleko w tyle..
Pomogła: 4 razy Wiek: 22 Posty: 81 Skąd: nowa ruda
Wysłany: Nie 18 Cze, 2006 13:27
Strona główna z której raczej nie trudno trafić na forum, w google jest na trzeciej pozycji, zaraz po wikipedi, a więc nie jest źle. Według mnie mały ruch na forum jest spowodowany tym, że ludzie raczej tu wchodzą po nuty, a osób które maja coś do powiedzenia jest niewiele. Pozdro Anka
Wysłany: Wto 20 Cze, 2006 19:41
Don Camillo Bb, co do banerów to myśle że baner pod postem to nie aż tak dużo. Wcześniej były reklamy googla.. I tak klikalność w te reklamy to średnio 1 klik na 2/3 dni. Jak bardzo to Wam przeszkadza to mogę to wyłączyć. Po prostu z czegoś muszę opłacić serwer...
Co do pozycjonowania to pod "trąbka" domenka była na 1 pozycji przez jakiś czas, w tej chwili 3 ale przyładuje trochę linków i będzie 1 znowu.
Co do "trumpet" to nie linkowałem domenki jeszcze na ten anchor ale mogę to zrobić.
Pozdro :razz:
Wysłany: Wto 20 Cze, 2006 20:22
Reklamy na dole spoko, na stronę główną i tak rzadko zaglądam..
Ale te u góry są do kitu.. ??: Brzyyyydal Możesz je wywalić? Już niech nawet te pod postami zostaną..
Co do domeny to jednak ma słowo 'trumpet' i powinna być wyżej dla tego zapytania.
Jak dla mnie to zupełnie niepotrzebne są te 'Ważne Tematy' w każdym dziale... Regulamin jest wytłuszczony na głównej, a powitanie i jakieś tak ogłoszenie każdy znajdzie..
Acha, może sorry że się tak rozczulam, no ale takie moje przemyślenia..
[ Dodano: Czw 22 Cze, 2006 21:41 ]
Fajnie, że pozmieniałeś te rzeczy.. Ale się aż głupio czuję.. Żadnej dyskusji, nic.. Come on!
Aha, da się wywalić to ogłoszenie na głównej (forum)? W preferencjach tego nie ma..
Żeby nie było, że mam jakieś zachcianki swoje.. Może potrzeba jakąś fajną graficzkę na górę?
Mógłbym się w przyszłym tygodniu o coś postarać..
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 12:45
Hej.
Wyrzuciłem tez reklame z głównej, beda tylko te pod postami. Mam nadzieje ze bedzie lepiej
Co do ogłoszenia to mi ono nie przeszkadza
Jeśli chcesz to będzie mi miło jak zrobisz jakąś grafike. Moze mozesz tą istniejącą jakoś przerobić?
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 23:49
Heh, mi właściwie chodziło tylko o te najbardziej psujące wrażenie..
Czyli te na środku i u góry..
Ikonki firefoxa nawet spoko są, i mogą sobie z boku leżeć.. To samo te małe linki na dole.. o.. Może je przywrócić i wywalić te spod postów? W sumie kombinuj..
A na graficzkę znajdę czas niedługo..
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Wysłany: Sro 28 Cze, 2006 09:21
Może zmienie kolor tych linków na dole na jakiś bardziej podobny do tła, a dla Ciebie Michał Szczurek spowrotem wrzuce Liska na główną :razz:
Te pod postami zostaną. Nie po to instalowałem moda wyświetlającego reklamy pod postami żebym go nie używał
Aha i mam propozycję co do zmienienia całego design'u
http://style.vplus.pl/demo-1.12.5/
to link do forum z demami stylów do naszego forum. pozmieniajcie sobie style i powiedzcie który jest ok to może go zainstaluje. Mi się stamtąd najbardziej podoba jedynie ten co jest teraz.
Pozdrawiam!
Wysłany: Sro 28 Cze, 2006 11:30
Przeglądałam te style, bo nasze forum ma trochę nudną kolorystykę (chociaż mi to nie przeszkadza jakos strasznie). Najbardziej podoba mi się Akagahara, ale ona to nie pasuje. Z pozostałych subTrail i junglebook są fajne. Pozdro.
Wysłany: Czw 29 Cze, 2006 10:40
Chyba jednak obecny design najbardziej tu pasuje, mimo ze ma dość nudne kolorki :-) Tylko jak już napisał Don Camillo Bb, przydałyby się jakieś elementy muzyczne i trąbkowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum