Dobrze, juz bd grzeczna tylko nie strasz :/ mam nadzieję, że ludzie mają bardziej zmapowane uszka niż im się wydaje i poczują, że to nie to samo...więcej nie napiszę,bo administrator bd zły, że odbiegam od tematu :p wydaje mi się, że w tego rodzaju projektach chodzi raczej o poszerzenie horyzontów niż o "zastępowanie"... w końcu to tylko zabawa... podsumowując malladynie-obyś nie miał racji jeszcze bd miala koszmary w nocy :p
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Pon 22 Sie, 2011 12:18
No i pięknie Mamy zakończony pierwszy kawałek. Camillus gratuluję odwagi i jeszcze raz podkreślam, że tu nie chodzi o wymyślne sola tylko o dobrą zabawę, każdy gra co chce i jak umie, tak jak na prawdziwym jam session. Dziękuje wszystkim, którzy się odważyli i pomogli rozkręcić temat - dostajecie "pomagacza"
Jeżeli chodzi o następny kawałek to czekam na propozycję. Mam tego trochę, ale nie chcę żebym to tylko ja wrzucał kawałki więc daje wam wolną rękę i czekam na coś ciekawego...
P.S.
Nie wiem kiedy znowu się odezwę bo mam kłopoty z internetem...
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Instrument/y: SCHAGERL LAS VEGAS
Ustnik/i: MegatoneSchilke17+Bach1-1/4C;16C4GP;MarcinB5
Wysłany: Sro 24 Sie, 2011 19:01
jeżeli mogę się wtrącić
Widzę, że zaczęła się lista i pewnie będzie propozycji przybywać
Proponuję wybrać coś z już podanych i zacząć pracę nad kolejnym utworem; a nie skupiać się na szukaniu i pisaniu propozycji
to takie moje 3 grosze
PS.
pierwszy jam wyszedł bdb --- GRATULUJĘ WSZYSTKIM biorącym udział w nagraniu
może kiedyś i ja się dołączę, choć wiele jeszcze godzin ćwiczeń przede mną by coś upublicznić na tym etapie co jestem, to lepiej bedzie posłuchać lepszych
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Sro 24 Sie, 2011 20:20
Zgadzam się z przedmówcą. Myślę, że czas już najwyższy coś zagrać. Pisałem, że czekam na propozycje, ale nie może się to zamienić się w wyliczankę. Myślę, że nie do końca mnie zrozumieliście z tymi propozycjami. Nie chodziło mi o rzucanie tytułami tylko o rzucanie podkładami (jeżeli tak to można ująć). Jeżeli ktoś chcę zagrać jakiś kawałek i ma do tego podkład to wrzuca go i jazda...
Nie czuję się władny decydować i wybierać utworów spośród tego co proponujecie, no chyba że bardzo chcecie żebym to ja o tym decydował (choć mimo wszystko wolał bym tego nie robić).
Odnosząc się jeszcze do waszych propozycji to St. Thomas też mi się bardzo podoba, tylko czy ktoś ma podkład?
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Mam jeszcze podkład St. Thomas w charakterze Latin Jazz ale rytmicznie jest bardzo zakręcony więc proponuję pozostać przy tym, który dodał malladyn Z chęcią coś nagram tylko potrzebuję chwili czasu
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum