Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Pon 05 Wrz, 2011 10:00
Oj przepraszam chłopaki, to się więcej nie powtórz Następnym razem zagram ostatni albo bardziej skaleczę solo...
A tak na serio to może jednak ktoś się skusi. Utwór nie jest trudny i tonacja pod palcami więc można coś wymyślić....
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
adam113, próbuj przeciez to nie płyta czy koncert tylko granie dla siebie albo taka lekcja, bo jakby nie patrzyc profesjonalisci moze cos podpowiedza na temat Twojej improwizacji
Instrument/y: Yamaha YTR-2355
Ustnik/i: Vincent Bach 5C
Wysłany: Pon 05 Wrz, 2011 17:34
Wydaje mi się, że adam113 mówił o technicznych możliwościach z zakresu mikrofonu, programu czy czegoś w tym stylu a nie techniki gry. Jeśli jednak jestem w błędzie, to dawaj Adam chętnie posłuchamy
Program bym jakoś wyczaił ale nie ma mikrofonu i narazie kasy na nowy. Grania się nie boje, bo przecież zawsze moge wygrac w kategorii najgorsze wykonanie i będe umieszczony w temacie""" coś chumorystycznego z trąbką"" czy jakiś taki to jest tytuł
Wysłany: Pią 09 Wrz, 2011 07:09
Moze mi ktos powiedzieć, dlaczego nie widze zadnych linkow, badz wstawionego filmu? Na to rowniez musze miec "uprawnienia" ? Bo z checia posluchalbym jak gracie. Po odpowiedzi, prosze usunac post.
gacman, nie widzisz gdyż nie ma wstawionych żadnych linków ani filmów Dobrze przejrzyj posty i w niektórych - jeśli ktoś z nas coś dograł - jest do pobrania plik Jest ich raptem kilka - więc prześledź temat gdzie kto co dograł i będziesz miał wgląd. Myślę, że bez problemu powinieneś je ściągnąć.
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Wysłany: Pią 09 Wrz, 2011 20:49
Wczesniej przegladalem to na telefonie i dlatego nie zauwazylem linkow do pobrania. Fajnie wam to wyszlo, ta gitara tez swietnie tu pasuje. Pozdrawiam.
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Nie 18 Wrz, 2011 09:19
Camillus, jesteś wielki! Rozwijasz się, solo lepsze niż poprzednim razem i ta góra na koniec - a niby ja tu przesadziłem... Super. Pozdrawiam i czekam na pozostałych...
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum