Tutaj macie link do całkiem fajnych futerałów w moim zdaniem przystępnej cenie. Może niekoniecznie do 100 zł bo to pewien absurd (chyba, że chodzi o zwykły nieutwardzany futerał i to w dodatku używany). Te są lekkie, poręczne, wygodne i można dużo zapakować do środka poza tym bardzo dobrze chronią instrument. Polecam przemyśleć sprawę i się zastanowić. Wydatek nie duży patrząc na konkurencyjne firmy, a zakup starczy na lata.
http://www.protline.grand...products_id=125
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Instrument/y: Yamaha YTR 2320S
Ustnik/i: GEWA CUP 3C
Wysłany: Pon 12 Gru, 2011 17:36 Futerał.
Witam. Ja osobiście polecam firmę Yaro. Mają tanie, ale dobre futeraly. Znam osoby, które je mają. Futerały są usztywniane, lekkie i wygodne. Trąbka wchodzi do niego na styk więc nie ma prawa się ruszyć. Sam zdecydowałem się na ten futerał i w przyszłym miesiącu kupuję go. Oto ich strona http://sklep.yaro.waw.pl/. Naprawdę polecam.
NOVACZEK97, odradzam ten futerał !!! Poza tym, że możesz włożyć do niego instrument i go nosić na plecach to nie spełnia on najważniejszego - nie chroni instrumentu. Jeśli spadnie futerał to trąbkę masz pogiętą, wydatek i kłopot. Lepiej dołożyć i kupić coś na prawdę konkretnego co zaproponowałem powyżej. Zadaniem futerału jest chronić instrument - udogodnieniem jest możliwość noszenia na plecach - nigdy odwrotnie.
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Święta idą Pogadaj z rodzicami, babciami, ciociami i już Będzie pod choinkę - Dokładnie tak robiłem jak coś potrzebowałem, a kasy nie było. Szkoda wydawać 80 zł na coś co się nie sprawdzi. Uwierz - taka dobra rada Jeśli coś jest tanie to niekoniecznie musi być dobre i funkcjonalne. Teraz zaoszczędzisz, a za rok czy dwa wydasz tyle samo ponownie bo ta rzecz się zepsuje lub zużyje. Pomyśl
Instrument/y: Yamaha YTR 2320S
Ustnik/i: GEWA CUP 3C
Wysłany: Wto 13 Gru, 2011 17:15
Damian Ruskowiak napisał/a:
NOVACZEK97, odradzam ten futerał !!! Poza tym, że możesz włożyć do niego instrument i go nosić na plecach to nie spełnia on najważniejszego - nie chroni instrumentu. Jeśli spadnie futerał to trąbkę masz pogiętą, wydatek i kłopot. Lepiej dołożyć i kupić coś na prawdę konkretnego co zaproponowałem powyżej. Zadaniem futerału jest chronić instrument - udogodnieniem jest możliwość noszenia na plecach - nigdy odwrotnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum