Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 12:39 Gdzie we wrocławiu mozna sie nauczyc gry na trąbce ??
Moze ktoś bedzie wiedział, jak we wrocławiu znalezc chociazby prywatnego nauczyciela trąbki w rozsądnej cenie Tak poza tym to nie pytam sie tez o szkoły muzyczne, ale o rozne organizacje, wiem ze jakies 2 lata temu albo moze rok temu mozna bylo sie poduczyc w Ośrodku Postaw twórczych. wie ktoś coś moze na ten temat ? A drugie pytanie to jakie książki polecacie do(puki co) własnej nauki gry na trąbce, jak i gdzie ją znależć czy dostać z góry wielkie dzięki
Witam!
ja też jestem z Wrocławia i wkrótce będę szukał nauczyciela. Szukałem na e-korkach ale tam nie ma nic o trąbce. Myślę że trzeba poszukać w ogłoszeniach gdzieś na Akademii Muzycznej, albo, jak było to napisane w którymś z postów, podejść do remizy strażackiej i poszukać hejnalisty. Może on pomoże, a przynajmniej znaleźć. Ja mieszkam w okolicach Grunwaldu i przechodząc obok remizy na ul. Bujwida widziałem trębacza ćwiczącego w oknie w budynku na przeciwko straży. Dlaczego by nie spróbować?
Pozdrawiam
Wysłany: Czw 22 Mar, 2007 00:18
znam jednego trębacza, konczy teraz akademię w katowicach, i mieszka we wrocku, sam gra w lion vibrations teraz, moze z nim byscie sie skonsultowali? zapraszam na priva po wiecej info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum