Instrument/y: SELMER CONCEPT TT S
Ustnik/i: Schilke 17
Wysłany: Sro 03 Cze, 2009 18:49
nie grałem na yamaszce ale getzena ci moge ze 100% pewnością polecić : łatwość w wydobywaniu dźwięku jasna barwa , stroi bdb , tłoki chodzą bez problemu , czara brzmi jak trójkąt po "pstryknięciu" w nią no i oczywiście nawet profesjonaliści na tym modelu grają
_________________ ćwicz , ćwicz i jeszczer raz ćwicz
Dobre pytanie gram na Yamaszce 4335G i też polecam, ale jak się gra na 300 to nei wiem. Grałem kilka razy na trąbce kolegi, ale on ma już Jeden z wyższych modeli.
Wysłany: Czw 04 Cze, 2009 18:51
Ja też gram na Yamaszcze 4335GS, jestem bardzo jak na razie zadowolony, trąbka dobra na początek (u mnie jest ten początek 3 lata gram)
[ Dodano: 2009-12-10, 20:40 ]
Bardzo proszę o szybkie i konkretne odpowiedzi ponieważ mam mało czasu na decyzje, wszyscy mi tę zmianę doradzają razem ze mną ale czy na 100% warto ?? mam okazje zmienić Yamahe 4335GS na getzena 390 srebrny lub 490 złoty.
Jeszcze jedno pytanie odnośnie tych model czym one się różnią ?? tylko kolorem czy jeszcze czymś ?;>
Zależy mi na szybkich odpowiedziach.
Pozdrawiam.
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum