Instrument/y: B&S 180s37
Ustnik/i: Vincent Bach 3c
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010 21:00 ,,Giganci Jazzu''
W ten piątek ukazała się pierwsza książka z płytą z nowej kolekcji, ,,Giganci Jazzu''. Pierwszy numer zawiera płytę z nagraniami Milesa Davisa. Dziś przypadkowo natknąłem się na nią w kiosku. Kosztowała tylko 10 złotych, więc ją kupiłem. Fajna rzecz, bo w książce jest to i owo o historii jazzu, Davisie, jego albumach, utwory też są ciekawe. Książki będą się ukazywały co piątek, w każdej inny artysta jazzowy.
Pomógł: 6 razy Wiek: 20 Posty: 157 Skąd: Wiesz, że mnie masz
Wysłany: Czw 01 Kwi, 2010 22:25
no cieszę się, że wreszcie coś fajnego wypuścili w polsce w gazetkach... Dlatego, że do tej pory nikt nie podją się promowania jazzu... Żadne jakieś tam czasopismo...
Co do milesa Davisa, skusił bym się Henryku na te dyskografię, a może masz linki do pobrania gdzię...?
Wysłany: Nie 04 Kwi, 2010 08:51
Sensey, z linkami może być ciężko... To ściągałem z półtora roku temu i linków nie pamiętam ale możesz mi podesłać na priv swój adres domowy i jak znajdę czas to wypalę ci na płytce i pocztą wyślę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum