Internetowa gra dość mnie wciągnęła Sherwood MMORPG, albo też gra WoW nie znam jej podobno podobna do Lineage 2, Lineage 2 super gierka jedna z najlepszych w jaką grałem.
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Bez obrazy, ale Metin schodzi na psy. Teraz zacząć grę jest trudno. Wszystko drogie, pełno wysokich lvl więc szanse są małe na to by mieć dobry początek.
Najpierw trzeba mieć takiego znajomego...
PS. Czym zacząć grać?? Na jakich serwerach gracie?
fajnie by było sie zgadać w pare osób i grać na jednym serwerze i królestwie
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Eteor. Znajomości mam u wysokich lvlów to nabiejemy szybko.
Najlepiej królestwo smerfów. Ja gram z kumplami także gildie zakładamy.
Nie wiem czy wojke czy jakiegoś innego wziąć
Instrument/y: Yamaha 4335G
Ustnik/i: Vincent Bach 1 1/4 c
Wysłany: Nie 29 Maj, 2011 20:00
Ogólnie Metin, nie żebym komuś ubliżał, ale no bawi mnie ta gra Ja polecę poraz kolejny grę Lineage2, jest silny polski klan na serwerze rosyjskim Lancer x1, dużo wojen, forteca, na obecną chwilę zamek Jeśli chodzi o postacie bardzo duży wybór,
jest kilka ras: ludzie, orki, czarne elfy, białe elfy, kamaele i do tego rasy dzielą się na kolejne klasy, więc można poszaleć ;P
Tutaj raczej gra opiera się o pvp, wiadomo najpierw trzeba się wyfarmić, ale klan gra systemem const, więc jest duża szansa na lvl i sprzęt
Szczerze to metin 2 i inne tego typu gry nudzily mnie. Byli strasznie nie mili gracze i poprostu nudaaaaaa.
Ale za to Last chaos jest dla mnie najlepsze mili gracze pomoga podpowiadaja a w gildi to nawet sie nie pytasz tylko inni pytaja sie ciebie czy ci kasy nie brakuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum