Ze Strategii to oczywiście
Lista( pewnie w nie już grałeś ale i tak dodam)
Strategie:
1. Twierdza Krzyżowiec +dodatek Extreme
2. Warcraft3 (nawet jeśli grałeś to warto powrócić do tej gierki)
3. Age Of Empires III
4. ALEXANDER (POLECAM) <--grałem w nią baardzo długo (rozgrywka mega i kampanie tez są ciekawe).
5. ze starszych gier to np. " TZAR" Strategia w którą też grałem dosłownie miechami 3-4lata temu.
Z takich strategii które bardziej polegają na walce niż na budowaniu.. to np.
Dawn Of War Warhammer 40.000 --> przez neta. Bo w kampaniach masz tylko "bezgraniczne napieprzanki"
Ale powiem ci ,że gierka genialna.. pamiętam ,że grałem w nią 2miechy bez przerwy bo poprostu dawała ci tyle satsyfakcji...
Pytasz o Strategie wiec napisałem mniej więcej w co grać.. bo np. Medevial Total War mi się nie podoba jednak tobie może..
Jeśli chodzi o Counter Strike'a to gram ok. 10ciu lat (oczywiście z dużymi przerwami, zaczynałem tak jak większość z was w Cafejkach Internetowych kiedy to jeszcze (droogi) Internet i komputer we własnym domu nie dawały możliwości do gry)
Ja gram obecnie nadal w 1.6 ponieważ Source mnie nie przekonał.
Ja najczęściej gram na tych serwach ponieważ, znam już ludzi wiem jak grają i fajnie sie z nimi gra http://cswarszawa.pl/
dostępne są 5serwów. FFA,TP, ONLY HS i 4FUN i piąty do pojedynków klanowych
Gry które mogę polecić to:
Na Steam:
Counter-Strike:Source
Team Fortress 2
Call Of Duty 6: Modern Warfare 2
Serious Sam HD- The First Encounter
Half-Life 2
Poza Steam:
Medal Of Honor
Battlefield 2
Battlefield Bad Company 2
Call Of Duty 4: Modern Warfare
Najbardziej z tych wszystkich spodobała mi się gra Team Fortress 2 jest ona na silniku graficznym "Source"
Instrument/y: Yamaha 4335G
Ustnik/i: Vincent Bach 1 1/4 c
Wysłany: Nie 03 Kwi, 2011 15:10
Co do Cs-a:
83.1.164.117:27020
A jeśli chodzi o inne gry wspominałem już o Lineage 2, obecnie gram na rosyjskim serwerze Argos x5, oczywiście chętnych zapraszam, ale zaznaczam, że jest niewielu Polaków asterios.tm jak coś na serwerze pm Dyda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum