Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1395 Skąd: Kraków/Częstochowa
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 13:04
ska jest muzyką skoczną, więc mozna się przy niej bawic. Coraz większe uznanie zdobywa wsród punk'ów i rockmanow - oni tez czasami chcą się oderwac od ostrych rytmow i potanczyc pogo przy wesołej muzyce
havk, tak jest skoczna , ale nie jest to muzyka na wesela a tam się bawiąwszyscy nie tylko rockmani i punki,,,, sam słucham rocka i metalu ale na weselu nie chce się bawic przy takiej muzyce ani przy ska,,, ma to byc muzyka do tańca i przytulania
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1395 Skąd: Kraków/Częstochowa
Wysłany: Wto 02 Paź, 2007 16:01
sory, ale jesli disco polo jest do przytulania, no to zyje w innym swiecie zle mnie zrozumiałes. z tymi punkami to napisałem, ze to nawet miła odmiana dla punkow, z czego widac ze jest to muzyka uniwersalna - nie jest typowym kiczem masowym, a za to ludzie ją lubią. Kiedyś tez nikt nie myslał, zeby bawic sie przy disco polo na weselach - taka kolej rzeczy cos nowego zawsze się pojawia
to szacun dla was :razz: U mnie grają, a ska by nie przeszło. Ale tak właściwie to co wam z tymi weselami? Ska -bardzo fajna muzyczka, ale już lepsza na choćby granie na ulicy, a nie wesela :neutral: to z deczka uwłacza godności trębacza... i to słuchającego takiej fajnej muzyki jak ska
_________________ "Muzyka jest twoim doświadczeniem,myślami i mądrością. Bez nich nie zagrasz dobrze." - Ch.Parker
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum