Witam wszystkich czytajacych. Jestem zupełnie nowy i rownie "zielony" about trabki. Chce kupic sprzet i cos znalazlem.
Czy jesli kupie tego holtona to bedzie wart tej ceny?
Nie znam sie jakosci poszczegolnych wyrobow i dlatego pytam.
Jesli moje pytania sa trywialne(pewnie sa poniekad) to bardzo przepraszam.
Dziekuje za pomoc i pozdrawiam =]
He he he. Dziekuje za pierwsza ocene. Szczerze myslalem i mailem nadzieje, iz odezwie sie tu cale grono zapalencow gry na trabce... Z calym szacunkiem dla Was wszystkich =]
Instrument/y: Schilke s32
Ustnik/i: 3c,5c,7c Vincent Bach corp
Wysłany: Czw 05 Lis, 2009 21:07
Wydaję mi się że to dobra oferta i warto spróbować, Holton to dobra firma nie chinczyk kurcze grałem na jednym Holtonie ale nie pamiętam modelu i całkiem mi spasował miał takie fajne ciepłe brzmienie a jak nie to w tych pieniądzach polecam Getzen 300 jest za 1000 zł w instrumentach używanych http://www.jarmulamusic.com.pl/ pozdrawiam myśle ze w jakimś stopniu Panu pomogłem
Super, Dziekuje so far. Jeszcze jedno pytanie. Czy ten model jest w B mol (Bb - chyba) ZArówno Holten, jak i Getzen. Nie znam okreslen na trabke, ale zakladam, iz sa podobne do oznaczen na fortepian =]
Zalezy Mi na B mol - Bb
Wysłany: Czw 05 Lis, 2009 21:43
MruCay napisał/a:
Super, Dziekuje so far. Jeszcze jedno pytanie. Czy ten model jest w B mol (Bb - chyba) ZArówno Holten, jak i Getzen. Nie znam okreslen na trabke, ale zakladam, iz sa podobne do oznaczen na fortepian =]
Zalezy Mi na B mol - Bb
Holton T602 jest w stroju Bb - czyli B flat - po "naszemu" w stroju B.Trudno o trąbkę Bmoll (B minor), bo trąbki raczej nie graja akordami...
A skoro chodzi o Holtona T602 - ja mam ten model i polecam...Ciepła barwa, sprawne tłoki i wytrzymały lakier...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum