Po pierwsze jeżeli to było na pogrzebie i realnie nagrywane to współczuje rodzinie..
Po drugie to dobrze by było żeby to nagranie znikło z youtube ... bo to tylko świadczy o polskich orkiestrach...
po trzecie bez komentarza...
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 21:01
A ja myślę, że grali to w jednej tonacji, tzn. wszyscy np. w a moll, swoim a moll bez uwzględnienia transpozycji. To wystarczy żeby powstał taki zgrzyt.
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
De-eR, VEGO1995 ma rację "o zabranie głosu po pro..."
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 23:27
Tam mało kto wie co gra... Tak mi się wydaje. Normalnie żal. Ale wrażenie piorunujące. Nawet nie wiecie jak sobie można podbudować samoocenę słuchając takiego hałasu
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010 09:28
A mnie to zainspirowało do tego, że może by założyć kapelę, która będzie właśnie tak grała... Gralibyśmy same hiciory w ten lub podobny sposób. Wyobrażacie sobie "Jak anioła głos" w takim zgiełku! Grupa MoCarta, czy Filharmonia uśmiechu przy tym by wymiękały. Problem tylko w tym, że prawdopodobnie nie wytrzymałbym ze śmiechu w czasie gry i parsknął bym brechtem na cały głos.
panie kolego, piszemy poprawne nazwy M_F
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
A niektórzy klarneciści są załamani jak im klarnet zapiszczy<lol> wtedy powinni odsłuchać tego nagrania i z uśmiechem na twarzy grać dalej:) a może to jest jakieś slow motion bo ja nie wierze że mogli tak zagrać
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010 10:10
Ja wierzę. Kiedyś proszono mnie o grę w orkiestrze grającej na podobnym poziomie. Jedna próba mi wystarczyła by podziękować im i znaleźć sobie kilkanaście powodów by robić w tym czasie coś zupełnie innego. Niestety takie orkiestry nie są jakąś rzadkością na naszym rodzimym podwórku.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Schagerl T-2000L
Ustnik/i: CONN 5 1/2 C
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010 13:39
Nie trzeba robić konkursu , żeby wiedzieć co to za orkiestra
NIedawno(2 tygodnie temu) zostałem poproszony przez P.Wójt żebym zagrał Cisze na rocznicy upamiętniającej jakąś tam bitwe . Uroczystośćodbywała się w miejscowości Kajetanowice (woj. śląskie) . Wyobraźcie sobie , że tam była ta sama orkiestra , która tak jęczy na filmiku A ja biedny czekając na zagranie swojego kawałka musiałem tego wszystkiego słuchać
Orkiestra jest właśnie z Kajetanowic , lub jakiejś innej pobliskiej wsi ;]
[ Dodano: 2010-09-16, 14:40 ]
I nie wiem nawet , czy ten filmik nie był nagrany właśnie na tej uroczystości gdzie ja byłem , bo są dokładnie tak samo ustawieni
_________________ ''Muzyk zmiesza orkiestrę najlepiej dobraną
Jeśli grając stara się aby go słyszano.''
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010 14:19
Współczuję Ci kolego, naprawdę. Z drugiej strony nawet nie wiedziałeś jak sławna będzie ta orkiestra, więc można powiedzieć że powinieneś być dumny że grałeś z takimi sławami. Ja im wróżę szybką karierę w internecie.
Instrument/y: Schagerl T-2000L
Ustnik/i: CONN 5 1/2 C
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010 15:10
Jakoś nie odczuwam wielkiego zaszczytu To było straszne A ten filmik jest właśnie uroczystości na której grałem , widać nawet w 4 sekundzie jak przechodze z dwoma kumplami z orkiestry którzy grali nabicie na składanie kwiatów ;]
_________________ ''Muzyk zmiesza orkiestrę najlepiej dobraną
Jeśli grając stara się aby go słyszano.''
Instrument/y: Bach Stradivarius 180 37 G (ML), Flugelhorn
Ustnik/i: Bach Megatone 1 1/2C , Bach 2 1/2C, JK 5B FL
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010 16:42
To jest dobre Nie wiem na ile to montaż, a na ile prawdziwe, ale widząc twarze w nagraniu to chyba wszystko się zgadza Hhhihihi polecam Ja się ubawiłem do łez
Miłych wrażeń
_________________ "...Walki nie toczy się z instrumentem. Walkę toczy się z samym sobą..." (Vincent Cichowicz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum