Wysłany: Sob 26 Lut, 2011 15:32 Instrumentalne utwory z trąbką :)
Witam, nie gram na żadnym instrumencie ale uwielbiam brzmienie wszelakich trąbek Czy możecie polecić jakies zespóły lub artystów ( najlepiej instrumentalne ) zależy mi na wesołych melodiach soul, funk , jazz
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1395 Skąd: Kraków/Częstochowa
Wysłany: Sob 26 Lut, 2011 16:20
kisielanski, z całym szacunkiem dla pana Vlada, ale to, co gra, to raczej soulem, funkiem czy jazzem nie można nazwać Matt2410, polecałbym RH Factor jak i Roy'a Hargrove'a solo, na pewno Cool and The Gang, La goutte au nez.
Jeśli chcesz posłuchać dobrego Funku i Fusion, zgromadzonego w jednym miejscu, to polecam składanki Pulp Fusion - masa dobrych groove'ów, zgromadzonych w jednej kolekcji. Sam posiadam składanki 1-9 oraz dodatkowy zestaw "Africa Funk". Naprawdę, świetne brzmienia
Pozdrawiam
Jackson's Sisters naprawde fajne brzmienia, o to właśnie mi chodzi szkoda tylko że nie instrumentalne ale i tak napewno znajde coś dla siebie
Po przesłuchaniu przypomniał mi się zaj****ty zespół Dramatics Z utwórem Whatcha See Is Whatcha Get http://www.youtube.com/watch?v=SvwhpL8IBnM
Kto jeszcze nie słyszał radzę się z tym zapoznać:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum