Mnie osobiście ten utwór pachnie jakimś rosyjskim romantyzmem. Jeśli chodzisz do PSM-u to popytaj nauczycieli z Historii Muzyki ?, - oni wręcz podniecają się takimi zagadkami Przynajmniej w moim przypadku tak było.
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Instrument/y: Trąbka J Michael TR 450 + tłumik DW5531 (cup)
Ustnik/i: J Michael 7C (MTP 5)
Wysłany: Sob 11 Gru, 2010 15:31
Radku, jak bardzo Ci zależy to możesz spróbować na wyszukiwarce muzyki:http://www.musipedia.org/ , może znasz,
Jest możliwość wyszukiwania po nutach, z nagrania itp. Wprawdzie mi się nigdy nie udało tam nic znaleźć ale jak masz dokładniejsze ucho to może będziesz miał więcej szczęścia;)
drugi pomysł - może spróbuj odtworzyć ten utwór przez windows media playera albo winampa, może jakieś meta informacje się zachowały i wyświetli Ci tytuł:) to by było dość poręczne.
powodzenia
_________________ "Górniczo-Hutnicza orkiestra dęta... robi nam papparara, papparara:)" Pogodno
Wysłany: Sro 22 Gru, 2010 13:57
wie ktoś już jak nazywa się ten koncert.? radzi01 ??
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Pon 27 Gru, 2010 19:08
Nie chce zakładać nie potrzebnie nowego tematu, więc pisze tutaj.
Wiecie może z czego Andrea Giuffredi gra melodię na poniższym filmiku?
jakby ktoś miał nutki do tego.. ? bo to mi się wydaje skądś znane ale nie umie sobie przypomnieć.
Od min. 0:22
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Pon 27 Gru, 2010 19:52
dzięki za szybką odpowiedź !
Wysłany: Pon 27 Gru, 2010 22:41
są są już grałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum