Poszukaj coś używanego, bo dobrej nowej raczej nie znajdziesz, zależy jeszcze czy będziesz się uczyć grać na trąbce czy już grasz :wink: Choć jakbyś chciał to możesz w tej cenie kupić np. everplaya, stagg choćby taką co ja mam :wink:
_________________ Życie jest jak trąbka w orkiestrze jazzowej. Jeśli nic w nią nie tchniesz, nic z niej nie wyjdzie.
Louis Armstrong (1901–1971)
Jeśli chodzi o J. Michaela to jak patrzyłem w cenniku znalazłem czarna :wink: srebrnej akurat wtedy nie było :grin: chodź może teraz już jest w sprzedaży.
_________________ Życie jest jak trąbka w orkiestrze jazzowej. Jeśli nic w nią nie tchniesz, nic z niej nie wyjdzie.
Louis Armstrong (1901–1971)
Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1395 Skąd: Kraków/Częstochowa
Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 19:16
Michael TR-430S - trąbka, którą zapewne ma na składzie lub sprowadzi ci z fabryki użytkownik bart1234 - z nim porozmawiaj - to on jest głównym przedstawicielem Schagerla w Polsce. Pozdrawiam.
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Nie 13 Sty, 2008 17:31
Szczerz mówiąc nic...
Steibacha nie znam i nie grałem ale mam ale nie jestem jakoś przekonany do niego...
Co do Stagga to grałem i wiem że sie nie opłaca...można poszukać coś lepszego... Poszukać jakiejś Amati bądź J.Michael (bardziej polecam Amati bo lepiej je znam i miałem z nimi do czynienia)...
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Getzen 300series
Ustnik/i: Bach 7C,3C, Kelly 3C
Wysłany: Sob 19 Sty, 2008 14:24
Na twoim miejscu kupiłbym Trąbke GETZEN 300 series bardzo dobra a po skonczeniu 1 stopnia kup sobie nawet na raty co najmniej Yamahe 2 ,albo bardzo dobry jak wiadomo jest shagerl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum