no, no, no... Fajne
ale trochę mógł więcej się postarać jeśli chodzi o granie na tej wuwuzeli melodii. Muszę spróbować, czy tam też panuje świat alikwotów...
Kiedyś jak byłęm ze szkoły na Węgrzech z takim programem z folklorowymi utworkami to jeden z naszych śpiewaków miał kosę - był to zrobiony taki program przy sianie, czy jakoś tak się nazywał, nom i z tej zabawkowej kosy oderwaliśmy część roboczą, i sam ten kij (plastikowa rurka) była w środku pusta, więc ja włożyłem ustnik do niej i tak graliśmy, nawet co nieco dało się na niej zagrać, a jaki sound, coś pięknego, fajna zabawa...
pozdro
Instrument/y: Kilka cosi....
Ustnik/i: Vincent Bach CORP. 1C i Bach 7C
Wysłany: Wto 20 Lip, 2010 16:41
Yyyyy, eee....hmmmm...taaaaa.... i tyle na ten temat mam do powiedzenia. Pomysł fajny, ale nie każdemu musi przypaść do gustu. Mnie się to średnio podobało.
_________________ Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników. Tu również odnoszę sukcesy.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Wto 20 Lip, 2010 18:56
no ale za zepsucie "Ojca Chrzestnego", to....
swoją drogą, to nie było 140 decybeli
no i mamy przegląd "klasyki filmowej" tak przy okazji.
a poza tym zgadzam się z Przedmówcą. nawet śmieszne to nie było.
ps - ostatni miesiąc? kibicowałem.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Czw 22 Lip, 2010 03:55
tak, rzeczywiście super szok poznawczy... żeby on jeszcze w rytmie grał...
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum