Instrument/y: Yamaha ytr4335G
Ustnik/i: Yamaha Gp 17c4
Wysłany: Sro 10 Lis, 2010 13:10
@przestrzenny- jak najbardziej się zgadzam bo sposób jest może trochę zbyt prozaiczny ALE DZIAŁA
do świetnych ust wystarczy dodać trochę wrażliwości (muzycznej i nie tylko), szczyptę obycia w "wielkim świecie" a reszta to już tysiące malutkich ale bardzo ważnych szczegółów.
I wszyscy szarpidruci i bębnogrzmoty mogą Nas pocałować...
_________________ Zacznij działać... Bez tego wszystkie twoje plany i marzenia są bezużyteczne.
Jako że jestem kobietą, to stwierdzam, że 'niemuzyczne' dziewczyny są (przynjamniej na początku) raczej niechętnie nastawione na 'muzycznych' chłopaków. Powód- brak czasu. Niestety, granie łączy się z wieczorami najczęściej spędzanymi w szkole muzycznej lub na ćwiczeniach. Oczywiście nie mówię, że są to wszystkie wieczory, ale tak są raczej nastawione dziewczyny, że "nie będzie miał dla mnie czasu". No i jeżeli to ma być coś poważniejszego, a trębacz zamierza wiązać studia/pracę z trąbką, to musi się dziewczyna poświęcić i znosić jego ćwiczenia (:P) lub czasem (w okresie wzmożonego grania:)), że będzie jednak tą drugą
Ale za to pójść na koncert swojego chłopaka/męża w roli głównej to chyba wystarczające zadośćuczynienie \
Reasumując- dziewczyny chodzące do szkoły muzycznej wiedzą jak najczęściej trębacze są przystojni i inteligentni i są bardziej wyrozumiałe, no i oczywiście wiedzą, "jak dobrze całują trębacze", więc polecam koleżanki z klas/ szkół
eliasztp, Ja osobiście kończe muzyczną i nie zamierzam być artystką (teoria, historia muzyki, harmonia- to jest coś! ) nie wszystkie dziewczyny po muzycznej muszą być wielkimi "artystkami", co strasznie wkurza. Jednak niektórzy twierdzą, że takie związki są niezdrowe. Mi osobiście nie przeszkadzałoby kim byłby mój chłopak/mąż, nie zamierzałabym z nim rywalizować np. w pracy/o pracę. Ale to już każdy sam musi przemyśleć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum