Panowie nie wiem czy taki temat już był ale myślę że jest on bardzo ciekawy. Mianowicie czy próbowaliscie kiedyś poderwać na trąbkę i z jakimi skutkami:)??
Uuu Bardzo ciekawy temat Kurcze. Właśnie w tym problem, że nie jest to typowy instrument na które lecą. Grasz na gitarze? Perkusji? saksofonie? pianino( ewentualnie) ? Trąbka? odpowiedz: "aha" albo a co to? Myślę, że cisza, jakieś sygnały wśród znajomych albo jazz muzyka rozrywkowa jakieś solo i oczywiscie jednorazowo...
Trąbka to nie jest wg. mnie najlepszy instrument do podrywania. xD Znacznie lepiej w tej roli sprawdza się wg. mnie gitara lub saksofon / perkusja ;] Aczkolwiek... dla chcącego nic trudnego
Pomógł: 15 razy Wiek: 17 Posty: 382 Skąd: Lipno/k. Włocławka
Wysłany: Sro 03 Lis, 2010 22:48
A nie prościej będzie znaleźć jakoś fajną dziewczynkę w orkiestrze??? Chyba że takowych nie masz w swojej orkiestrze Jarek_NS
Ja tam moją znalazłem i nawet za nią siedzę na próbach i koncertach, więc mam ją na oku
_________________ Pomyśl... Jakbyś grał, gdybyś przeznaczył czas spędzony przed komputerem na doskonalenie się na trąbce???
Normalnie pierdoły piszecie że trąbka nie uwodzi kobiety, tylko saksofon / gitara itd. Ja co innego widzę, na każdym instrumencie można poderwać dziewczynę, nawet na tubie! Jedźcie do Niemiec na Bajery, tam instrumentaliści są bardziej poważani niż u nas w Polsce i mają u kobiet większe wzięcie. heh
Teraz moje pytanie brzmi: komu chcecie zaimponować ? 18-latce która co tydzień w sobotę bawi się w rytmach techno czy dojrzałej kobiecie 25 wzwyż ?
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Heh, temat ciekawy i nie koniecznie jednorazowego użytku!:D Rzecz jasna, bardzo ważne jest pierwsze wrażenie i w tym może pomóc dobre solo, albo nastrojowa kantylenka. Ale wszystko zależy od kobiety! Gorąco polecam "Nearness of You" Bottiego. Od czasu do czasu gram ten kawałek mojej lubej i okazuje się ze to prawdziwy wyciskacz łez!:D Tylko bardzo ważne jest wyczucie odpowiedniego momentu:) Ja mam na tyle dobrze, ze moja Pani jest bardzo wrazliwa i przede wszystkim uwielbia ten instrument.
Powodzenia Panowie
Rumcajs, dobrze mówi o tym wieku kobiety Tyle, że w Niemki są brzydkie!! Bo w Polsce gdybym chciał zaimponować dziewczynie w moim wieku czyli 18 to musiałbym grać właśnie na gitarze, perkusji czy gitarze Pzdr
eh nie znacie się
Kobiety to takie istoty, które lecą na to co sobie wyobrażą
Więc jeśli chodzi o gitarę to nie dlatego że skupiają się na muzyce, czy tym bardziej instrumencie, ale widzą przed oczami ten piękny mit chłopca z gitarą przy ognisku, który je czule obejmuje i śpiewa.... No więc się nie znacie i wytłumaczę dlaczego!
Otóż trąbka jest bardzo ok tylko trzeba im to przetłumaczyć...no więc ja zawsze pytam dziewczynę a ona że tak, no więc jej grzecznie tłumaczę że zero będzie miała z tego pożytku bo teraz tak wielu ludzi gra na gitarze i przechodzę do nokautu zadając pytanie, a jak Ci się wydaje kto się lepiej całuje, trębacz czy gitarzysta? No i na zakończenie opowiadam historie jak to dziewczyny były zszokowane moimi pocałunkami, że do dziś piszą do mnie listy, że całować się z trębaczem to rzecz niewiarygodna, oczywiście możecie też iść na ostro i poopowiadać erotyczne historie jakie to trębacz może dać kobiecie w łóżku, ehh jeszcze wiele nauki przed wami....
Instrument/y: YTR 1320 ES
Ustnik/i: V. Bach 1 1/2B + booster, Amati A11 1C
Wysłany: Pią 05 Lis, 2010 23:10
Dosłownie parę dni temu zagrałem dziewczynie, która bardzo mi się podoba i którą staram się aktualnie poderwac, serenadę, wieczorem pod oknem... grałem "Love me tender" Elvisa Presleya. Szczerze mówiąc nie wyszło mi za bardzo, bo raz że było zimno a dwa że nie miałem gdzie i jak się rozegrac przed graniem... Nie wiem jakie wrażenie zrobiło to na niej ale... mieszka w bloku i wiele świateł się wtedy zapaliło i okien otworzyło hmm... w sumie to powiedziała, że "jestem stuknięty" czy coś w tym stylu...
Jakie efekty będą... zobaczymy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum