Pomógł: 53 razy Wiek: 19 Posty: 1384 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 20:05
wieczur, znajomości to miały jakąkolwiek wartość jakieś 20 lat temu. Dziś po prostu trzeba negocjować. Także warto to przemyśleć, poprzeglądać oferty i wtedy zdecydować. Jak narazie zajmijcie się szukaniem dobrej oferty, później pomyślimy o reszcie. Pozdrawiam
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 10:51
mi pasuje czarny T-shirt, nawet bardzo, biały tez może być <polo jakoś mi się nie widzi>
No i nick tez ja bym zostawił
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 19:20
tło naszego forum to błękitny wiec może i koszulki niech takie będą, do tego małe logo naszego forum na lewej piersi i ewentualnie wielkie lub większe na plecach. Minimum kombinowania, maximum przekazu. Moze fajnie byłoby napisać z tylu informacje typu: Pierwszy ogólnopolski zlot trębaczy, Kraków, data i nasze logo. Ja to widzę tak ze logo jest na środku a wokoło półokrągła informacja o zlocie
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Wydaje mi się, że biała będzie odpowiednia. Fajnie jakby ktoś się tym zajął bo ja szukałem ale nie znalazłem w mojej miejscowości miejsca gdzie się tym zajmą.
[ Dodano: 2009-06-17, 20:26 ]
Słuchajcie trzeba zrobić tak ktoś tu na forum da numer swojego konta (ta osoba co się tym zajmie) i napisze kwote jaką trzeba zapłacić no i z dopiskiem np."waglik" i jak ten ktoś dostanie kase, wyrabia koszulke i wysyła mi no i gitara cóż najlepiej żeby to była osoba która zajmuje się administrowaniem forum która po prostu nie oszuka nikogo.
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 20:20
moja wizja jest taka żeby połączyć jedno z drugim, no chyba ze chcemy co innego. Im więcej propozycji podamy tym większy będzie wybór, wiec piszmy co się nam podoba i jakie mamy wizje. Ja osobiście widzę koszulkę klubową połączoną ze zlotem
_________________ "w życiu piękne są tylko chwile..."
Moim zdaniem lepiej bu było zostawić tą opcje 1 nie łączyć tego z tym "zlotem" a co do koloru ustalić czarny lub biały. A co do nicku na koszulce ja bym to zostawił bo według mnie to "fajniej"wygląda...moja propozycja jest taka żeby zostawić taki wzór na koszulce jaki podał wieczur.
Jak dla mnie pomysł bombowy Oczywiście piszę się na to. Co do koloru to szczerze mówiąc jest mi to obojętne. Może być czarna, może być biała, polo, t-shirt. Brawa dla kolegi wieczur'a za projekt Czekam na Wasze ostateczne ustalenia
Biała koszulka i napisy czarno-biale to najtańsza opcja.
Warto pamiętać o tym, że dziewczyny mogą chcieć (taka nieśmiała uwaga ) koszulkę w bardziej "damskim" kroju niż zwykły t-shirt.
Myślmy, myślmy , bo myślenie ma przyszłość
_________________ "Muzyka jest twoim doświadczeniem,myślami i mądrością. Bez nich nie zagrasz dobrze." - Ch.Parker
Wysłany: Pon 22 Cze, 2009 17:11
Pierwszy projekt najlepszyy !!! wieczur'a, znaczy się
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum