Wysłany: Wto 13 Paź, 2009 09:54
Krzychu125 napisał/a:
hehe widać "mój" pomysł się przyjął xDD
było trochę poprawek i teraz jest "gitez"
więc czekam/czekamy na ostateczne decyzje szanownej administracji!
No i co z tym pomysłem? Utknął w martwym punkcie czy zapadły jakieś decyzje?
Jakby co to ja się piszę ...Najlepiej na czarną, niekoniecznie z nickiem...
Jeśli ma być weselej to może koszulka żółta a napisy czarne? Ale i tak pomysł od Wieczóra mi się bardzo spodobał. Na oko wygląda dość jazz-owo Superancko
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 15:39
Immortal4ever napisał/a:
Ja tam jestem zwolennikiem koloru czarnego... Co by nie mówić wesołość jest fajna ale czerń to jednak jest jakiś styl.
Popieram. Mnie też czarna koszulka z białymi nadrukami wydaje się najbardziej stylowa i wyrazista zarazem.
Wesołość jest fajna, ale koszulka jest symbolem przynależności do forum - a przecież nasze forum jest jak najbardziej "poważne" i rzeczowe, nieprawdaż ?
A czy musi byc jazzowo??? Nie wszyscy są fanami jazzu.
halo halo! Ja nie pisałem że MUSI !
To jest po prostu pierwsze moje skojarzenie odnośnie wyglądu. Mogę tak samo również powiedzieć klasycznie czy folklorystycznie ale nie o to przecież chodzi. Mam nadzieję że nie muszę już więcej tłumaczyć. Pozdro
_________________ "Jego dżwięk jest pełen słodyczy i piękna, a ponieważ doskonałe piękno jest nieosiągalne, zatem jest też pełen smutku." ...cytat z wypowiedzi Boba Brookmeyera na temat trąbki Wheelera.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sob 17 Paź, 2009 21:15
ja również jestem za czarnym. albo biała koszulka z czarnymi napisami, co Wy na to?
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Wysłany: Pon 19 Paź, 2009 19:56
Ja tez jestem za czarnym i projekt wieczóra jest SUPER. Czarne z pomarańczowym, niebieskim i białym wcale nie jest mroczne, raczej oryginalne i uniwersalne ja bym prosił wieczóra aby wykonał jeszcze z 2 projekty załóżmy na białek koszulce i na błękitnej. i niech admin zrobi ankietę oficjalną: "Jak ma wyglądać nasza koszulka" i tam dać te 3 projekty każdy zagłosuje (jest demokracja więc zgadzamy się że ta co zostanie wybrana zostaje naszą koszulką i git) potem zamykamy ankietę i do roboty. Bo moim zdaniem temat się przyjął i pomysł też a wałkujemy go już od 14 czerwca!! i żadne kroki nie zostały podjęte !! ... To tylko moje skromne zdanie xDD
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Witam po długiej nie obecności... widzę że mój pomysł jest na coraz lepszej drodze na realizacji:)I z tego powodu bardzo się cieszę ale martwi mnie jedno że tak długo trwa wybór.... Trudno się poczeka nie mniej jednak mam nadzieję że "w końcu" wspólnie wybierzemy ten "jeden jedyny" projekt klubowej koszulki:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum